Felnőtt hírek

Búcsúzik a DAB az idei szezontól

Február 22-én, pénteken a Fehérvári Titánok ellen búcsúzik az idei ERSTE Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Nem úgy alakult a 2018/19-es szezon a Dunaújvárosi Acélbikák számára, ahogy azt szerették volna, így az utolsó mérkőzés végeredményétől függetlenül nem juthatnak már be a rájátszásba. A 18 órakor kezdődő mérkőzésen a Fehérvári Titánok alakulata ellen lépnek jégre a piros-fehérek.

Borbás Gergely a mérkőzés előtt elmondta: – Nincsenek szavak arra, hogy milyen mélyen vagyunk jelenleg. Ma azért lépünk jégre, hogy elkerüljük az utolsó helyet, illetve a becsületünkért kell küzdenünk, ahogy korábban is mondtam. Valószínűleg arra is jó lehetőség lesz a mérkőzés, hogy a vezetőség megnézze, hogy ki az, akire lehet számítani a jövő szezonban is, mert véleményem szerint elég élesen körvonalazódik az, hogy kire nem lehet. Megértjük a szurkolóink csalódottságát, és nem is szeretnék nekik mást üzenni, csak azt, hogy köszönjük a kitartásotokat. Mivel mást nem tudunk tenni, ezért a szezon után azonnal el kell kezdenünk építkezni a következő bajnokságra.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found