Felnőtt hírek

Újabb kínos vereség

Széteső, pontatlan játékkal szenvedett 5-2-es vereséget együttesünk a Vasas otthonában.

A Vasas otthonában vágott neki a szezon utolsó előtti Erste Liga találkozójának ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely erősen tartalékosan, mindössze három sorral vágott neki a fővárosi összecsapásnak. Ennek ellenére már a 7. perc elején sikerült megszerezni a vezetést Iossafov közeli találatával, igaz sokáig nem örülhettünk ennek, mert három perccel később Schmál távolija is utat talált Garbacz ketrecébe (1-1). A folytatásban inkább a mieink játszottak fölényben, ám kevés helyzetükből egyet sem tudtak értékesíteni, így a szünetre egállal vonultak a felek.

A térfélcserét követően négy perc kellett ahhoz, hogy egy, a középső harmadban csúnyán eladott korongból Csíki már a házigazdákat juttassa vezetéshez, majd több kihagyott dunaújvárosi lehetőséget követően a 35. percben Lőczi lepte meg kapusunkat, s máris 3-1-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Az ekkor már teljesen felforgatott sorokkal játszó Acélbikák ugyan próbálkoztak, ám rengeteg volt a hiba a játékukban, s mikor a 48. percben egy szépen végigvitt kontrából negyedik gólját is megszerezte a házigazda, gyakorlatilag el is dőlt a meccs (4-1). A véghajrában Bödök éles szögből is betalált, majd pár másodperccel a lefújás előtt Uski lepte meg Tóth kapust, ám ez szépségtapasznak sem volt elég, mert a Vasas összességében simán verte a játék minden elemében gyengén teljesítő Acélbikákat, s az utolsó forduló előtt kettő pontra csökkentette hátrányát együttesünkkel szemben.

Schiller-Vasas HC – DAB 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

DAB: Garbacz – Franssila, Léránt – Hruby, Lencsés, Hüffner, Mestyán, Iossafov 1, Nagy M. (1), Uski 1 (1), Azari, Borbás, Németh P. (1), Dubek, Huovinen, Saluga. Edző: Jávorics Gábor.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found