Felnőtt hírek

Silló visszatér, Nagy távozik

A következő szezonban ismét a Dunaújvárosi Acélbikák csapatát erősíti Silló Arnold, aki Debrecenből tér vissza együttesünkhöz.

Egy távozó, valamint egy érkező játékosról tudunk beszámolni csapatunk drukkereinek. Az érkező tulajdonképpen egy visszatérő, ugyanis a 24 éves Silló Arnold egy szezont már lehúzott Dunaújvárosban. A csíkszeredai születésű csatár szülővárosában kezdett el jégkorongozni, ám a 2012-13-as szezontól már a MAC Népstadion utánpótlás együtteseiben szerepelt. Itt három esztendőt töltött el, mielőtt bemutatkozott volna a felnőttek között, ahol két szezonon keresztül szolgálta a fővárosiakat, majd 2017-ben Dunaújvárosba szerződött, s 35 mérkőzésen 18 pontot (8 gól, 10 assziszt) ért el az Acélbikáknál. Az előző szezonban már Debrecenben szerepelt, s az Erste Liga-elődöntős együttesnél lejátszott 59 találkozóján 26 pontig (13 gól, 13 assziszt) jutott.

A Dunaújvárosi Acélbikák együtteséhez kapcsolódó információ még, hogy a gárda saját nevelésű játékosa, Nagy Márk nem hosszabbította meg lejárt szerződését, s máshol folytatja pályafutását.

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found