Felnőtt hírek

Öten már hosszabbítottak

Ifjabb Azari Zsolt, Hruby Gellért, Németh Péter és a Pinczés-testvérek is Dunaújvárosban folytatják pályafutásukat.

A közelmúlt remek igazolásai után ezúttal több játékosunk hosszabbításáról tudunk beszámolni a Dunaújvárosi Acélbikák drukkereinek. A következő szezonban is csapatunkban játszik ugyanis Azari Zsolt, Hruby Gellért, Németh Péter, illetve a Pinczés-testvérek, Bendegúz és Olivér.

Ifjabb Azari Zsolt már a tizenhatodik szezonját kezdi meg az Acélbikák felnőtt együttesénél, melyben eddig 680 lejátszott mérkőzésen 637 pontot szerzett, s a remények szerint a következő szezonban még jó párat hozzá is tesz majd a csapat minél jobb teljesítményéhez.

A szintén dunaújvárosi nevelésű, még mindig csak 23 éves Hruby Gellért a 2013/2014-es szezonban mutatkozott be felnőtt csapatunkban, s azóta kirobbanthatatlan a védelemből. A felnőttek között már több mint kétszáz mérkőzésen korcsolyázott jégre az Erste Ligában, s 43 pontot szorgoskodott össze pályafutása alatt.

A 31. életévét idén októberben betöltő Németh Péter 2015-ben szerződött Dunaújvárosba, ő is lassan közelít a kétszázas meccsszámhoz együttesünkben. Az előző szezonban 50 mérkőzésen 23 pontot (12 gól, 11 assziszt) szerzett, s lelkes, odaadó játékára a következő idényben is számíthatnak drukkereink.

A Pinczés-testvérek közül az 1999-es születésű Bendegúz a kapuban jelenthet segítséget, s az előző szezonban elért 90%-os mutatója bizonyítja, hogy fiatal kora ellenére lehet rá számítani. A 19. születésnapját pár napja ünneplő Olivér tavaly mutatkozott be a felnőttek között, s már feliratkozott a gólszerzők közé is, míg az U20-as csapatban 15 mérkőzésen 16 pontot szerzett, Ahogy tetvére, úgy az ő számára is a fejlődésről kell, hogy szóljon a 2019/2020-as szezon.

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found