Felnőtt hírek

Az ötödik érkezik a hatodikhoz

November 5-én, hétfőn este nyolc órától az Újpest csapata érkezik Dunaújvárosba az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az Újpest ellen folytatja a pontgyűjtést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A két csapat eddig egyszer találkozott az idei szezonban – szeptember közepén, Újpesten a lila-fehérek örülhettek. Az UTE 17, míg a DAB 16 mérkőzésen van túl idén – a lilák 30 pontot gyűjtöttek, míg az Acélbikák 25 egységgel állnak.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – Nem játszottunk rosszul az elmúlt időszakban, bár túl sok gólt kaptunk a legutóbbi mérkőzéseinken. Meg kell tanulnunk, hogy hol nem veszíthetünk korongokat, és különbséget kell tudni tenni az okos és a veszélyes megoldások között. Olyan alapvetésekre is különösen oda kell figyelni, hogy ki, mikor mehet cserére, és a mérkőzés ritmusát a saját előnyünkre kell fordítani. Ez az utolsó mérkőzésünk a válogatott szünet előtt, tehát azt kérem a játékosoktól, hogy adjanak bele mindent, tegyék ki a szívüket a jégre és játszanak okosak minden egyes cserében.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found