Felnőtt hírek

Újabb kupameccs vár a Bikákra

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata ma este fél héttől a DVTK Jegesmedvék otthonában lép jégre a Magyar Kupa következő fordulójában.

A két együttes a kupa tabellájának negyedik és ötödik helyén áll: a DVTK három mérkőzésen két győzelmet és egy vereséget szerzett, míg a DAB egy rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelem mellett könyvelhetett el egy vereséget.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott: – A ma este fél hétkor kezdődő meccs igazán komoly kihívás lesz a számunkra, hiszen a DVTK a magyar jégkorong legjobbja. Nekünk pedig pontokra van szükségünk, hogy elérjük a legjobb négyet a kupában is. A miskolci csapat nagyon mély játékoskerettel rendelkezik, rengeteg tehetséges hokis játszik a borsodi csapatban, akik nagyon egymásra találtak az utóbbi időben. Nagyon ügyes és eredményes csatárok vannak, akik komoly árat fizettetnek minden egyes védelmi hibáért. Emellett van egy kőkemény védelmük remek kapusteljesítménnyel kiegészítve. Hibátlan teljesítmény kell a részünkről, és a kezdő bedobástól készen kell állnunk!

Leave a Reply

310 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title