Felnőtt hírek

Újabb kupameccs vár a Bikákra

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata ma este fél héttől a DVTK Jegesmedvék otthonában lép jégre a Magyar Kupa következő fordulójában.

A két együttes a kupa tabellájának negyedik és ötödik helyén áll: a DVTK három mérkőzésen két győzelmet és egy vereséget szerzett, míg a DAB egy rendes játékidős és egy hosszabbításos győzelem mellett könyvelhetett el egy vereséget.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott: – A ma este fél hétkor kezdődő meccs igazán komoly kihívás lesz a számunkra, hiszen a DVTK a magyar jégkorong legjobbja. Nekünk pedig pontokra van szükségünk, hogy elérjük a legjobb négyet a kupában is. A miskolci csapat nagyon mély játékoskerettel rendelkezik, rengeteg tehetséges hokis játszik a borsodi csapatban, akik nagyon egymásra találtak az utóbbi időben. Nagyon ügyes és eredményes csatárok vannak, akik komoly árat fizettetnek minden egyes védelmi hibáért. Emellett van egy kőkemény védelmük remek kapusteljesítménnyel kiegészítve. Hibátlan teljesítmény kell a részünkről, és a kezdő bedobástól készen kell állnunk!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title