Felnőtt hírek

Biztos siker a Vienna Capitals ellen

Harmadik alkalommal is simán verte a Vienna Capitals második számú csapatát a DAB az Erste Ligában.

Közelmúltban igazolt játékosai nélkül, de egyértelműen a győzelem reményében várta a Vienna Capitals elleni találkozót ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. Jason Morgan tanítványai igen korán, már a második percben megszerezték a vezetést Borbás révén, s bár ebben a játékrészben újabb gól már nem született, nem igazán forgott veszélyben a dunaújvárosi előny még emberhátrányban sem. A második felvonásban tempót váltottak az Acélbikák, akik sorozatban alakították ki a helyzeteket a bécsiek kapuja előtt, s mivel a rengeteg ziccerből Silló és Léránt is kihasznált kettőt-kettőt, így a meccs derekára gyakorlatilag el is dőlt a találkozó (5-0).

Az osztrákok kapuscserével próbálták meg védelmüket szilárdítani, s bár ez sikerült is valamelyest, a dunaújvárosi ketrec előtt Duschek is remekül tette a dolgát, így a mérkőzés második felében sem tudtak neki gólt lőni az egyébként nagyon lelkesen küzdő osztrákok. A harmadik harmadban Izacky egy remek szóló után szerezte meg a dunaújvárosiak hatodik, s egyben utolsó találatát, így a DAB végül könnyedén gyűjtötte be a három pontot, s lépett előre az Erste Liga tabellájának hatodik helyére.

DAB – Vienna Vapitals II 6-0 (1-0, 4-0, 1-0)

DAB: Duschek – Erdélyi, Mestyán, Léránt 2, Azari (2), Novotny (2), Orbán (2), Szkripec (1), Silló 2, Németh, Izacky 1 (1), Lencsés, Hruby, Odnoga, Borbás 1, Nagy (1), Tanka, Török, Makovics. Vezetőedző: Jason Morgan.

Vienna Capitals II: Zimmermann (Tschrepitsch) – Piff, Karitnig, Maxa F., Szabad, Ranftl, Leitner, Hackl, Bolterle, Artner, Maxa A., Kuqali, Wolf, Schlögl, Nissner, Thalhammer, Steibl, Schönwetter, Janisch. Vezetőedző: Christian Dolezal.

Jason Morgan: – Úgy érzem sikerült előrelépnünk az előző héten. Keményen edzettek a fiúk, és ez a mai napon meglátszott. Szerencsére sikerült hatvan percen keresztül koncentráltan játszanunk, agresszívek voltunk, a védekező harmadban odafigyeltünk, ez pedig a támadásaink eredményességén is meglátszott. Örülök a három pontnak!

Christian Dolezal: – A második harmadban ment el a meccs. Addig úgy ahogy partiban voltunk, utána viszont hiába küzdöttünk, gólt már nem sikerült szereznünk.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title