Felnőtt hírek

Biztos siker a Vienna Capitals ellen

Harmadik alkalommal is simán verte a Vienna Capitals második számú csapatát a DAB az Erste Ligában.

Közelmúltban igazolt játékosai nélkül, de egyértelműen a győzelem reményében várta a Vienna Capitals elleni találkozót ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. Jason Morgan tanítványai igen korán, már a második percben megszerezték a vezetést Borbás révén, s bár ebben a játékrészben újabb gól már nem született, nem igazán forgott veszélyben a dunaújvárosi előny még emberhátrányban sem. A második felvonásban tempót váltottak az Acélbikák, akik sorozatban alakították ki a helyzeteket a bécsiek kapuja előtt, s mivel a rengeteg ziccerből Silló és Léránt is kihasznált kettőt-kettőt, így a meccs derekára gyakorlatilag el is dőlt a találkozó (5-0).

Az osztrákok kapuscserével próbálták meg védelmüket szilárdítani, s bár ez sikerült is valamelyest, a dunaújvárosi ketrec előtt Duschek is remekül tette a dolgát, így a mérkőzés második felében sem tudtak neki gólt lőni az egyébként nagyon lelkesen küzdő osztrákok. A harmadik harmadban Izacky egy remek szóló után szerezte meg a dunaújvárosiak hatodik, s egyben utolsó találatát, így a DAB végül könnyedén gyűjtötte be a három pontot, s lépett előre az Erste Liga tabellájának hatodik helyére.

DAB – Vienna Vapitals II 6-0 (1-0, 4-0, 1-0)

DAB: Duschek – Erdélyi, Mestyán, Léránt 2, Azari (2), Novotny (2), Orbán (2), Szkripec (1), Silló 2, Németh, Izacky 1 (1), Lencsés, Hruby, Odnoga, Borbás 1, Nagy (1), Tanka, Török, Makovics. Vezetőedző: Jason Morgan.

Vienna Capitals II: Zimmermann (Tschrepitsch) – Piff, Karitnig, Maxa F., Szabad, Ranftl, Leitner, Hackl, Bolterle, Artner, Maxa A., Kuqali, Wolf, Schlögl, Nissner, Thalhammer, Steibl, Schönwetter, Janisch. Vezetőedző: Christian Dolezal.

Jason Morgan: – Úgy érzem sikerült előrelépnünk az előző héten. Keményen edzettek a fiúk, és ez a mai napon meglátszott. Szerencsére sikerült hatvan percen keresztül koncentráltan játszanunk, agresszívek voltunk, a védekező harmadban odafigyeltünk, ez pedig a támadásaink eredményességén is meglátszott. Örülök a három pontnak!

Christian Dolezal: – A második harmadban ment el a meccs. Addig úgy ahogy partiban voltunk, utána viszont hiába küzdöttünk, gólt már nem sikerült szereznünk.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
575
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title