Felnőtt hírek

Bravúrközelben az Acélbikák

Hosszabbítás után szenvedett 4-3-as vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák együttese a DVTK Jegesmedvék otthonában lejátszott Magyar Kupa összecsapáson.

A DVTK Jegesmedvék elleni miskolci mérkőzéssel folytatta a Magyar Kupa selejtezőjének küzdelmeit ma este fél héttől a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. A találkozón végre pályára léphetett együttesünkben az előző héten igazolt Hugo Turcotte, ugyanakkor Hári Norbert továbbra sem álhatott Jason Morgan vezetőedző rendelkezésére.

A mérkőzés első harmada némi dunaújvárosi fölényt hozott, a letámadásból szerzett korongokból több komoly helyzetet is sikerült kialakítania együttesünknek a hazai kapu előtt, ám ezekkel sajnos nem sikerült élni a csatároknak. Volt lehetőség a vezetés megszerzésére sima és kettős emberelőnyben is, ám Adroján eszén továbbra sem tudtak túljárni a DAB hokisai. A játékrész derekán a miskolciak is megkapták első fórjukat, ám az Acélbikák védelme jól dolgozott, így sikerült kapott gól nélkül lehozni ezt az időszakot. a következő fórt a mieink kapták, s ebből Turcotte egy remek egyéni alakítás végén megszerezte a vezetést, s mivel a hajrában kapott újabb emberhátrányokat kivédekezte együttesünk, így a szünetre 1-0-s DAB-vezetéssel vonultak a felek.

A térfélcserét követően sajnos hamar fordított a házigazda, mely Magosi, majd Vas emberelőnyös góljával pillanatok alatt fordítottak, s bár következő, ezúttal már kettős emberelőnyüket nem tudták kihasználni, miután kiegészültek a Bikák, Kulmala betalált, s már két góllal vezetett a hazai csapat (3-1). Jött is a dunaújvárosi időkérés, melyet követően valamelyest sikerült rendeznie a sorokat együttesünknek, s a 35. percben Izacky kettős emberelőnyben lőtt találatával vissza is jött a meccsbe (3-2). A harmadik felvonásban kiegyenlített csatát láthattak a drukkerek, valamint azt, hogy az 53. percben Borbás egy bődületes bombával egyenlített, s mivel a hajrában már nem született újabb találat, így jöhetett a hosszabbítás.

Melyben Turcotte ütőjében volt, s nagy bánatunkra ott is maradt a meccskorong, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kimaradt ziccert góllal büntette a házigazda, mely Pavuk révén kicsikarta a győzelmet (4-3). Acélbikáink remekül küzdöttek ma este, volt tartásuk, kétgólos hátrányból is felálltak, ám mivel csak egy pontot szereztek, így továbbra is az ötödik helyen állnak a Magyar Kupa selejtezőjének tabelláján.

DVTK Jegesmedvék – DAB 4-3 (0-1, 3-1, 0-1, 1-0) – hosszabbítás után

DVTK: Adorján – Rusk, Leppanen, Magosi 1, Galanisz (1), Miskolczi (1), Láda (1), Rantanen, Kulmala 1, Vas 1 (1), Pavuk 1 (2), Vojtkó (1), Joe (1), Tóth G., Berta, Tóth A., Bernáth, Köllő, Ritó, Albert. Vezetőedző: Mikael Tisell.

DAB: Duschek – Erdélyi, Mestyán, Azari, Novotny, Turcotte 1, Orbán, Skrypets, Izacky 1, Léránt, Silló, Hruby, Lencsés, Odnoga (1), Borbás 1, Németh, Tanka, Török, Nagy M. (1). Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title