Felnőtt hírek

A negyedik helyezett érkezik

A Dunaújvárosi Acélbikák az Újpest csapatát fogadják november 3-án, pénteken 18 órától a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga következő fordulójában a lila-fehér csapatot fogadják a DAB hokisai. Az újpesti gárda jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, kilenc ponttal megelőzve az Acélbikákat. A szezonban eddig egyszer találkoztak az Erste Ligában a csapatok, akkor 3-1-re győzött az UTE, egyszer pedig a kupában mérkőzött meg a két gárda – ott is kétgólos fővárosi siker született.

Jason Morgan, a DAB kanadai edzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – A péntek esti mérkőzés megint nagyon kemény lesz. Az UTE egy nagyon jól dolgozó csapat, tele tehetséges játékosokkal, akik mindig nagy csatára késztetik az ellenfelet. Minden mérkőzéssel jobban játszunk, ők pedig kilenc ponttal vannak előttünk a tabellán, ez tehát egy jó lehetőség lesz, hogy egy kicsit közelebb kerüljünk hozzájuk. A legutóbbi találkozónkon 5-3-ra vertek minket hazai jégen, alig várjuk, hogy visszaadjuk a kölcsönt!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title