Felnőtt hírek

Tonnákban mérhető büszkeség

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Újpest gárdájához látogat január 28-án, vasárnap az Erste Liga következő fordulójában.

Két napon belül második nehéz mérkőzésére készül a DAB az Erste Liga középszakaszában. Bár pénteken, Miskolcon nem sikerült a bravúr, máris itt a lehetőség a javításra, hiszen vasárnap az UTE otthonában lépnek jégre a Bikák. A középszakasz felsőházának eddigi egyetlen fordulójában a két vesztes csapat találkozik tehát, hiszen a lila-fehérek is fiaskóval indítottak: egy gólzáporos mérkőzésen a MAC kerekedett föléjük.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Mindig az a kérdés, hogy hogy veszítünk el egy mérkőzést. Tudtam, hogy egy kicsit rozsdásak leszünk a DVTK ellen, hiszen 12 napos szünetünk volt, ráadásul nem tudtunk teljes kerettel jégre lépni. Sajnos azok közül, akik jégre léptek túl sokan nem tudták a legjobbjukat nyújtani. Ennek ellenére a negyedik sorunk lenyűgözött, Németh, Silló és Nagy hozták a két gólunkat – ráadásul korlátolt jégidő mellett. Gyorsan reagálnunk kell, sok idő nincs kielemezni a hibákat, tanulnunk kell belőlük, és felkészülni a vasárnapi mérkőzésre. Tudom, hogy a csapat egy jobb teljesítménnyel fog előrukkolni, mivel tonnákban mérhető a büszkeség és a karakter az öltözőnkben!

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title