Felnőtt hírek

Tonnákban mérhető büszkeség

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Újpest gárdájához látogat január 28-án, vasárnap az Erste Liga következő fordulójában.

Két napon belül második nehéz mérkőzésére készül a DAB az Erste Liga középszakaszában. Bár pénteken, Miskolcon nem sikerült a bravúr, máris itt a lehetőség a javításra, hiszen vasárnap az UTE otthonában lépnek jégre a Bikák. A középszakasz felsőházának eddigi egyetlen fordulójában a két vesztes csapat találkozik tehát, hiszen a lila-fehérek is fiaskóval indítottak: egy gólzáporos mérkőzésen a MAC kerekedett föléjük.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Mindig az a kérdés, hogy hogy veszítünk el egy mérkőzést. Tudtam, hogy egy kicsit rozsdásak leszünk a DVTK ellen, hiszen 12 napos szünetünk volt, ráadásul nem tudtunk teljes kerettel jégre lépni. Sajnos azok közül, akik jégre léptek túl sokan nem tudták a legjobbjukat nyújtani. Ennek ellenére a negyedik sorunk lenyűgözött, Németh, Silló és Nagy hozták a két gólunkat – ráadásul korlátolt jégidő mellett. Gyorsan reagálnunk kell, sok idő nincs kielemezni a hibákat, tanulnunk kell belőlük, és felkészülni a vasárnapi mérkőzésre. Tudom, hogy a csapat egy jobb teljesítménnyel fog előrukkolni, mivel tonnákban mérhető a büszkeség és a karakter az öltözőnkben!

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title