Felnőtt hírek

Remek siker Újpesten

A három gólt szerző Becze Tihamér vezérletével sima, 7-3-as győzelmet aratott együttesünk az Újpest otthonában.

Két nappal a DVTK elleni meccs után már Újpesten volt jelenése a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak a felsőház második fordulójában. Jason Morgan tanítványai láthatóan bizonyítani akarták, hogy tudnak sokkal jobban is játszani, mint tették azt Miskolcon, s Becze találatával már a negyedik percben meg is szerezték a vezetést (0-1). A házigazdák igyekeztek nagyobb tempót diktálni, de a mieink nem nagyon engedték kibontakozni a fővárosiakat sőt, ellentámadásaikban rendre benne volt a gólveszély. A harmad hajráját nagyon megnyomták a Bikák, akik Izacky szólójával duplázták meg előnyüket, majd az utolsó percben egy végletekig kijátszott támadás után Becze mattolta fonákkal Sila kapust, így az első szünetre 3-0-s dunaújvárosi előnnyel vonultak a felek.

A térfélcserét követően szinte a semmiből szépített az Újpest, ám Turcotte a 22. perc derekán közelről bevágott egy lecsorgót, hamar visszaállítva a két gárda közti korábbi különbséget. Az egyre keményedő játékban jöttek a kiállítások is, de hiába Hegyi beleérős találata a 30. percben, Kiss Dániel fegyelmezetlenségét a DAB is góllal büntette, s Hári gólja után 5-2-es dunaújvárosi előnyt mutatott az eredményjelző.

A harmadik felvonásból mindössze három perc telt el, mikor Sikorcin révén kihasznált egy újabb fórt az Újpest, ám sokáig nem örülhettek a lilák, mert a 46. percben Hüffner kotorta be Sila mellett a pakkot a kapuba, s ekkor már érezhető volt, hogy innen nincs visszaút a liláknak. A vendéglátók nem is nagyon tudták ezt elviselni, a hajrában egyre több volt a kakaskodás, de azért a hokival is törődtek a felek, ezt Becze harmadik találata is jelezte, így a DAB végül tulajdonképpen simán, 7-3-ra verte az újpestieket, s négy ponttal meglépett mai ellenfelétől a felsőházi tabellán.

UTE – DAB 3-7 (0-3, 2-2, 1-2)

UTE: Sila – Huba, Kiss D. 1, Benk (1), Kovács Cs. (1), Caladi, Varga (1), Hegyi 1, Sikorcin 1 (1), Frolík (1), Ropret, Nagy N., Kiss R., Nemes, Szalma, Turbucz, Schmál, Pápa. Vezetőedző: Szilassy Zoltán.

DAB: Duschek – Erdélyi, Mestyán (1), Becze 3, Léránt (1), Azari (1), Hüffner 1, Orbán (1), Odnoga (1), Izacky 1 (2), Novotny (1), Lencsés, Hruby (2), Nageler (2), Turcotte 1 (2), Hári 1, Skripets, Silló, Németh, Nagy M. Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic jeunesse Twitter Pic SzilardU Twitter Pic log511 Twitter Pic arpad122 Twitter Pic _fdanka_ Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic greenter
dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
556
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title