Felnőtt hírek

A tabella első helyezettje érkezik

Február 2-án, pénteken a MAC látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában.

Február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik a MAC Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzés – tehát a középszakasz felsőházi tabellájának jelenlegi első és harmadik helyezettje csap össze a dunaújvárosi jégen. A MAC eddig hibátlan teljesítményt nyújt, előbb az UTE majd a DVTK csapatát is legyőzték, míg a DAB a lila-fehéreket idegenben legyűrte, ám a Jegesmedvék otthonában vereséget szenvedett.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon kemény mérkőzés lesz a MAC ellen. A legutóbbi meccsüket a DVTK ellen a helyszínen néztem meg, és ott is látszott, hogy a budapesti csapat nagyon jó hokit játszik. A legutóbbi egymás elleni mérkőzésünk óta van egy új játékosuk és a sor összeállításaik is megváltoztak. A rendelkezésükre álló támadóarzenál igen impresszív. Péntek este a legjobb teljesítményünket kell produkálni és minden egyes játékostól száz százalékra lesz szükségünk, ha sikeresek akarunk lenni.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title