Felnőtt hírek

A tabella első helyezettje érkezik

Február 2-án, pénteken a MAC látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában.

Február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik a MAC Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzés – tehát a középszakasz felsőházi tabellájának jelenlegi első és harmadik helyezettje csap össze a dunaújvárosi jégen. A MAC eddig hibátlan teljesítményt nyújt, előbb az UTE majd a DVTK csapatát is legyőzték, míg a DAB a lila-fehéreket idegenben legyűrte, ám a Jegesmedvék otthonában vereséget szenvedett.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon kemény mérkőzés lesz a MAC ellen. A legutóbbi meccsüket a DVTK ellen a helyszínen néztem meg, és ott is látszott, hogy a budapesti csapat nagyon jó hokit játszik. A legutóbbi egymás elleni mérkőzésünk óta van egy új játékosuk és a sor összeállításaik is megváltoztak. A rendelkezésükre álló támadóarzenál igen impresszív. Péntek este a legjobb teljesítményünket kell produkálni és minden egyes játékostól száz százalékra lesz szükségünk, ha sikeresek akarunk lenni.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found