Felnőtt hírek

A tabella első helyezettje érkezik

Február 2-án, pénteken a MAC látogat a Dunaújvárosi Jégcsarnokba az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában.

Február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik a MAC Budapest – Dunaújvárosi Acélbikák mérkőzés – tehát a középszakasz felsőházi tabellájának jelenlegi első és harmadik helyezettje csap össze a dunaújvárosi jégen. A MAC eddig hibátlan teljesítményt nyújt, előbb az UTE majd a DVTK csapatát is legyőzték, míg a DAB a lila-fehéreket idegenben legyűrte, ám a Jegesmedvék otthonában vereséget szenvedett.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Nagyon kemény mérkőzés lesz a MAC ellen. A legutóbbi meccsüket a DVTK ellen a helyszínen néztem meg, és ott is látszott, hogy a budapesti csapat nagyon jó hokit játszik. A legutóbbi egymás elleni mérkőzésünk óta van egy új játékosuk és a sor összeállításaik is megváltoztak. A rendelkezésükre álló támadóarzenál igen impresszív. Péntek este a legjobb teljesítményünket kell produkálni és minden egyes játékostól száz százalékra lesz szükségünk, ha sikeresek akarunk lenni.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title