Felnőtt hírek

Titánok a Bikák ellen

Szeptember 30-án, vasárnap 17 óra 30 perctől a Fehérvári Titánok otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata szeptember 30-án, vasárnap folytatja az ERSTE Liga küzdelmeket, amikor a megyei rivális Fehérvári Titánok alakulatát látogatják meg. Egy rendes játékidős, és két hosszabbításos siker fűződik a fiatal fehérvári gárda nevéhez – ez jelenleg a tabella hetedik helyére teszi őket. A Bikák négy győzelem mellett három vereséggel állnak a negyedik helyen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Egy fiatal, hajtós csapat ellen lépünk jégre vasárnap. Keményen dolgoznak, sokat korcsolyáznak. Legalább ugyanolyan hozzáállásra lesz szükségünk, mint amit a Csíkszereda elleni mérkőzés végén mutattunk. Az a célunk, hogy az idei szezon eddigi legjobb idegenbeli mérkőzését játsszuk.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title