Felnőtt hírek

Titánok a Bikák ellen

Szeptember 30-án, vasárnap 17 óra 30 perctől a Fehérvári Titánok otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata szeptember 30-án, vasárnap folytatja az ERSTE Liga küzdelmeket, amikor a megyei rivális Fehérvári Titánok alakulatát látogatják meg. Egy rendes játékidős, és két hosszabbításos siker fűződik a fiatal fehérvári gárda nevéhez – ez jelenleg a tabella hetedik helyére teszi őket. A Bikák négy győzelem mellett három vereséggel állnak a negyedik helyen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Egy fiatal, hajtós csapat ellen lépünk jégre vasárnap. Keményen dolgoznak, sokat korcsolyáznak. Legalább ugyanolyan hozzáállásra lesz szükségünk, mint amit a Csíkszereda elleni mérkőzés végén mutattunk. Az a célunk, hogy az idei szezon eddigi legjobb idegenbeli mérkőzését játsszuk.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found