Felnőtt hírek

Titánok a Bikák ellen

Szeptember 30-án, vasárnap 17 óra 30 perctől a Fehérvári Titánok otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában.

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata szeptember 30-án, vasárnap folytatja az ERSTE Liga küzdelmeket, amikor a megyei rivális Fehérvári Titánok alakulatát látogatják meg. Egy rendes játékidős, és két hosszabbításos siker fűződik a fiatal fehérvári gárda nevéhez – ez jelenleg a tabella hetedik helyére teszi őket. A Bikák négy győzelem mellett három vereséggel állnak a negyedik helyen.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Egy fiatal, hajtós csapat ellen lépünk jégre vasárnap. Keményen dolgoznak, sokat korcsolyáznak. Legalább ugyanolyan hozzáállásra lesz szükségünk, mint amit a Csíkszereda elleni mérkőzés végén mutattunk. Az a célunk, hogy az idei szezon eddigi legjobb idegenbeli mérkőzését játsszuk.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title