Felnőtt hírek

Tabellaszomszédok harca

Október 7-én, vasárnap 17 órakor a DEAC látogat a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

Az ERSTE Liga tabellájának harmadik és negyedik helyezettje méri össze erejét Dunaújvárosban most vasárnap, amikor a DEAC érkezik a DAB csapatához. A Debrecen mérlege kilenc mérkőzésen öt győzelem, egy hosszabbításban elért siker, két túlórás és egy rendes játékidős vesztes meccs. A DAB ugyancsak kilenc meccsen hat győzelemmel és három vereséggel áll – a piros-fehérek még egyszer sem túlóráztak az idei szezonban.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – Természetesen óriási csatára számítunk, hiszen nagyon fontos három pont sorsáról dönt a vasárnapi mérkőzés, közvetlen rivális ellen mindig sokkal többet ér egy esetleges győzelem. A fiúktól azt várom, hogy készen álljanak a kihívásra, nagyon fontos, hogy ne legyenek olyan periódusok a meccsen, amikor dekoncentráltakká válnak, mert olyankor szoktunk buta gólokat kapni, és akár egy pár perces kihagyás miatt is elúszhat egy találkozó. Mindenkitől azt fogom kérni, hogy korcsolyázzanak minden egyes cserében, egész estén át, és kövessék azokat a taktikai elemeket, amiket edzésen gyakorolunk.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found