Felnőtt hírek

Nagyon kellett!

Végre kapott gól nélkül hozott le egy meccset együttesünk, mely 3-0-s sikernek örülhetett a Vienna Capitals második számú csapatának otthonában.

Három vereséget hazai követően ma már idegenben mérette meg magát csapatunk, mely ezúttal Bécsben, a Vienna Capitals második számú együttesének otthonában lépett pályára az Erste Liga újabb fordulójában. Mivel a játéknap előtt a hazaiak a kilencedik, míg a mieink a nyolcadik helyet foglalták el a tabellán, ezért létfontosságú volt a győzelem megszerzése, ám mint azt a DAB szakvezetője, Jason Morgan a találkozó előtt elmondta, ezt csak hatvan percen át tartó koncentrációval érhetik el a fiatal bécsi egylet ellen.

Az első harmadban igyekeztek is mindent elkövetni az Acélbikák azért, hogy megszerezzék a vezetést, közel kétszer annyit lőttek kapura, mint ellenfelük, ám lehetőségeikből sajnos egyet sem tudtak gólra váltani. Szerencsére a túloldalon Koitmaa kapus is fogta, amiket kellett, így a komoly dunaújvárosi fölényt hozó első játékrész gól nélküli döntetlennel ért véget. A második felvonás elején már másodszor került emberhátrányba a DAB, de ezt is kivédekezték a mieink, akik a 31. percben végre megszerezték a vezetést, miután Erdélyi Tamás mattolta a házigazdák hálóőrét emberfórban (0-1).

Alig másfél perc múlva már kettővel álltak jobban az Acélbikák, ugyanis Jakub Izacky is betalált Tschreptisch ketrecébe, így valamivel nyugodtabban figyelhettük a folytatást (0-2). Melyben előbb a hazaiak, majd a mieink kerültek fórba, ám újabb gólt már egyik fél sem tudott szerezni, így kétharmadnyi játékot követően a Bikák álltak közelebb a három pont megszerzéséhez. A harmadik felvonásban nagy erőket mozgósítottak az osztrák fiatalok a szépítésért, ám ez sem emberfórban, sem egyenlő létszámban nem ment neki. Edzőjük igen korán, már az 55. percben kapuslehozatallal próbálkozott, ám egy emberhátrány, majd Novotny 57. percben szerzett gólja végleg eldöntötte a találkozót, melyet végül 3-0-ra nyertek az Acélbikák, akik idei negyedik sikerükkel feljöttek a hetedik helyre az Erste Liga tabelláján.

Vienna Capitals II. – DAB 0-3 (0-0, 0-2, 0-1)

Vienna Capitals: Tschreptisch – Kruckovyc, Wolf, Schlögl, Schönwetter, Szabad, Kuqali, Leitner, Artner, Maxa F., Vendis, Karitnig, Piff, Bolterle, Janisch, Maxa A., Preiser. Vezetőedző: Christian Dolezal.

DAB: Koitmaa – Erdélyi 1, Mestyán (1), Azari (2), Nagy, Novotny 1, Orbán, Skrypets, Borbás (1), Izacky 1, Léránt (1), Hetényi, Lencsés, Németh, Odnoga (1), Silló, Hruby, Makovics, Tanka, Török. Vezetőedző: Jason Morgan.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
575
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title