Felnőtt hírek

A szezonban először vendégszerepel Bécsben a DAB

Október 22-én, vasárnap a Vienna Capitals otthonába látogat a szezonban először a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

A két csapat eddig egyszer találkozott a szezonban: akkor a DAB magabiztosan 7-2-re verte a ligaújonc alakulatot hazai jégen. Azonban az látszik, hogy az osztrák csapat otthon teljesen más arcát mutatja, és a liga legjobbjait is kemény kihívás elé állítja – az tehát bizonyos, hogy nem lehet lebecsülni az ellenfelet.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott: – Kiábrándító vereséget szenvedtünk otthon, a saját csarnokunkban, a szurkolóink előtt. Nagyon gyorsan meg kell fordítanunk ezt a hajót! Itt a remek lehetőség, hogy idegenben megpróbáljunk végre hatvan percen keresztül folyamatosan koncentrálva jégkorongozni. Nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy olyan kihagyásaink legyenek egy mérkőzésen belül, amikor elveszítjük a fókuszt és szétesik a struktúránk. Sokkal jobb teljesítményt várok mindenkitől vasárnap!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title