Felnőtt hírek

Miskolcon a kupadöntőért

A Magyar Kupa elődöntőjében korcsolyázunk ma jégre Miskolcon a DVTK Jegesmedvék ellen.

Fontos győzelmet aratott hétfőn a HK Beograd otthonában csapatunk, mely nem sokáig örülhetett újabb MOL Liga sikerének, ugyanis ma este fél héttől már a Magyar Kupában kell helyt állniaHeikki Malkia tanítványaira. A DAB hokisai ugyanis Miskolcon, a DVTK Jegesmedvék ellen lépnek ugyanis pályára, méghozzá a Magyar Kupa döntőjébe jutásért, ami egyáltalán nem ígérkezik könnyű feladatnak.

A MOL Ligában listavezető Jegesmedvék a Magyar Kupa selejtezőjében is az élen végeztek, s mivel a fináléba jutás ezen az egy meccsen dől el, olyan bravúrra lenne szüksége csapatunknak, melyre az idén még nem volt képes: vagy a rendes játékidőben, vagy a tízperces hosszabbításban kellene felülmúlnia mai ellenfelét. Tisztában van a helyzet nehézségével a DAB szakvezetése is, s mint azt Strenk Hunor másodedző elárulta, ahhoz, hogy sikerüljön továbbjutni a párharcból, gyakorlatilag tökéletes játékra lesz szükség a rendkívül stabil játékot nyújtó hazaiak ellen.

“A Belgrád elleni siker nagyon fontos volt számunkra, egy rossz sorozatot sikerült megtörnünk a győzelemmel, ráadásul úgy, hogy amikor éppen nem voltunk emberhátrányban, akkor irányítani tudtuk a játékot, s végül egy keményen küzdő, erőszakos csapatot tudtunk legyőzni nagy csatában. Ez mindenképpen jót tett az önbizalmunknak, ugyanakkor a mai meccs még ennél is nehezebbnek ígérkezik. Mindannyian tisztában vagyunk a miskolciak erejével, az idei szezonban többször meg is tapasztalhattuk már, ugyanakkor a mai kupaelődöntőben inkább ellenfelünkön lesz a nyomás, nekünk ebből kellene profitálnunk. Egy meccsen azonban bármi lehet, természetesen mi is szeretnénk továbbjutni, ám ahhoz, hogy ez sikerüljön, maximum kell a csapat minden egyes tagjától. Sajnos Lencsés eltiltás, Hruby sérülés miatt nem játszhat, de a többiek jó hangulatban, nagyon motiváltan várják a találkozót” – fogalmazott Strenk Hunor.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title