Felnőtt hírek

Már nem hibázhatunk

Visszavinnék a fővárosba az Újpest elleni MOL Liga negyeddöntős párharcot Acélbikáink.

Ugyan az első két meccset megnyerte együttesünk az UTE elleni MOL Liga negyeddöntőben, a következő hármat a fővárosiak hozták, így a négy győztes találkozóig tartó párharcban már a lila-fehérek állnak közelebb a továbbjutáshoz. Nincs tehát könnyű helyzetben a DAB, mely ma este hat órától hazai környezetben, a Dunaújvárosi Jégcsarnokban méri össze erejét a újpestiekkel, s a mieink helyzete meglehetősen egyszerű, hiszen mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy ne érjen véget számukra az idény már ma este. Ez nyilvánvalóan nem lesz könnyű, de a rájátszásban nincs már egyszerű feladat, az elmúlt öt találkozó mindegyike hatalmas küzdelmet hozott, s ma sem számíthatnak másra az Acélbikák drukkerei.

Nagy kérdés, hogy a legutóbbi két, rendkívül bosszantó vereség után milyen lelkiállapotban vág neki az összecsapásnak együttesünk, melybe visszatér a kétmeccses eltiltását letöltő Danyil Kaszkov, ami azért jelent némi könnyedséget a szakvezetés számára, hiszen az orosz légiós egyértelműen kulcsjátékosa a támadó szekciónak. Együttesünk tagjai azonban nem visszafelé, hanem előre tekintenek, s mint azt Strenk Hunor másodedző elmondta, egyértelműen az a céljuk, hogy visszavigyék a párharcot a fővárosba.

“Bár eddig sem tettük, most már végképp nem számolgathatunk, mindenképpen nyernünk kell ahhoz, hogy folytatódjon a párharc, s egyértelműen az a célunk, hogy mindent eldöntő hetedik meccsen dőljön el a továbbjutás sorsa. Reméljük, hogy a hasonlóan sokan kijönnek a meccsre, mint legutóbb és sikerül örömöt szerezni az értünk szurkolóknak azzal, hogy legyőzzük az újpestieket. Kaszkov visszatér a csapatba, amivel bővülnek a variációs lehetőségeink támadásban, ez mindenképpen pozitívum, ugyanakkor a remélt sikerhez most már muszáj lenne elkerülni azokat az egyéni hibákat, amelyek a legutóbbi két mérkőzésen a vesztünket okozták, ezek most már egyáltalán nem férnek bele, a lehető legjobban le kell egyszerűsíteni a játékunkat, csak így lehetünk sikeresek” – fogalmazott csapatunk másodedzője.

1 Response

  1. Pingback : Jégkorongblog » A DAB már nem hibázhat többet

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title