Felnőtt hírek

Már nem hibázhatunk

Visszavinnék a fővárosba az Újpest elleni MOL Liga negyeddöntős párharcot Acélbikáink.

Ugyan az első két meccset megnyerte együttesünk az UTE elleni MOL Liga negyeddöntőben, a következő hármat a fővárosiak hozták, így a négy győztes találkozóig tartó párharcban már a lila-fehérek állnak közelebb a továbbjutáshoz. Nincs tehát könnyű helyzetben a DAB, mely ma este hat órától hazai környezetben, a Dunaújvárosi Jégcsarnokban méri össze erejét a újpestiekkel, s a mieink helyzete meglehetősen egyszerű, hiszen mindenképpen nyerniük kell ahhoz, hogy ne érjen véget számukra az idény már ma este. Ez nyilvánvalóan nem lesz könnyű, de a rájátszásban nincs már egyszerű feladat, az elmúlt öt találkozó mindegyike hatalmas küzdelmet hozott, s ma sem számíthatnak másra az Acélbikák drukkerei.

Nagy kérdés, hogy a legutóbbi két, rendkívül bosszantó vereség után milyen lelkiállapotban vág neki az összecsapásnak együttesünk, melybe visszatér a kétmeccses eltiltását letöltő Danyil Kaszkov, ami azért jelent némi könnyedséget a szakvezetés számára, hiszen az orosz légiós egyértelműen kulcsjátékosa a támadó szekciónak. Együttesünk tagjai azonban nem visszafelé, hanem előre tekintenek, s mint azt Strenk Hunor másodedző elmondta, egyértelműen az a céljuk, hogy visszavigyék a párharcot a fővárosba.

“Bár eddig sem tettük, most már végképp nem számolgathatunk, mindenképpen nyernünk kell ahhoz, hogy folytatódjon a párharc, s egyértelműen az a célunk, hogy mindent eldöntő hetedik meccsen dőljön el a továbbjutás sorsa. Reméljük, hogy a hasonlóan sokan kijönnek a meccsre, mint legutóbb és sikerül örömöt szerezni az értünk szurkolóknak azzal, hogy legyőzzük az újpestieket. Kaszkov visszatér a csapatba, amivel bővülnek a variációs lehetőségeink támadásban, ez mindenképpen pozitívum, ugyanakkor a remélt sikerhez most már muszáj lenne elkerülni azokat az egyéni hibákat, amelyek a legutóbbi két mérkőzésen a vesztünket okozták, ezek most már egyáltalán nem férnek bele, a lehető legjobban le kell egyszerűsíteni a játékunkat, csak így lehetünk sikeresek” – fogalmazott csapatunk másodedzője.

1 Response

  1. Pingback : Jégkorongblog » A DAB már nem hibázhat többet

Leave a Reply

313 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic lacifrad Twitter Pic rekuci20 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title