Felnőtt hírek

Kezdődik a rájátszás!

Február 20-án, kedden 18 órától az SC Csíkszereda csapata ellen kezdi meg az Erste Liga negyeddöntőjét a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Kezdődik az Erste Liga idei szezonjának legizgalmasabb része, hiszen február 20-án, kedden Dunaújvárosban elrajtol a bajnokság rájátszása! A választós rendszernek köszönhetően idén a DAB a Csíkszereda ellen lép jégre. A két csapat két egymást követő napon feszül egymásnak Dunaújvárosban (február 20. és 21.) majd Csíkszeredában is (február 24. és 25.).

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Végre elkezdődik az “igazi szezon”! A fiúk sikerre éhesek, nagyon várják már a keddi kezdőbedobást. Otthon nagyon jól játszottunk a szezonban, ebben persze nagy szerepe van a szurkolóinknak is, akik hangosak és energikusak, ez pedig sokat tud segíteni egy-egy helyzetben. Sokszor ellőtt közhely, de tényleg hatodik mezőnyjátékosként tudnak hozzátenni egy mérkőzéshez. Remélem, hogy magastempójú, izgalmas meccset láthatnak majd holnap. A Csíkszereda csapata egy nagyon tapasztalt játékosokból álló gárda, amelyik hihetetlenül veszélyes támadásokat tud vezetni eladott vagy elvesztett korongokból. Egyszerűen kell játszanunk, és nagyon meg kell becsülnünk a korongot, ha pedig nálunk van, akkor a támadó, a semleges és a védekező harmadban is jól kell kezelnünk. Nagyon várjuk már a kezdést, remélem, minél többen kilátogatnak és együtt leszünk sikeresek hazai jégen!

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba Twitter Pic kh58sano
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title