Felnőtt hírek

Kezdődik a rájátszás!

Február 20-án, kedden 18 órától az SC Csíkszereda csapata ellen kezdi meg az Erste Liga negyeddöntőjét a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Kezdődik az Erste Liga idei szezonjának legizgalmasabb része, hiszen február 20-án, kedden Dunaújvárosban elrajtol a bajnokság rájátszása! A választós rendszernek köszönhetően idén a DAB a Csíkszereda ellen lép jégre. A két csapat két egymást követő napon feszül egymásnak Dunaújvárosban (február 20. és 21.) majd Csíkszeredában is (február 24. és 25.).

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Végre elkezdődik az “igazi szezon”! A fiúk sikerre éhesek, nagyon várják már a keddi kezdőbedobást. Otthon nagyon jól játszottunk a szezonban, ebben persze nagy szerepe van a szurkolóinknak is, akik hangosak és energikusak, ez pedig sokat tud segíteni egy-egy helyzetben. Sokszor ellőtt közhely, de tényleg hatodik mezőnyjátékosként tudnak hozzátenni egy mérkőzéshez. Remélem, hogy magastempójú, izgalmas meccset láthatnak majd holnap. A Csíkszereda csapata egy nagyon tapasztalt játékosokból álló gárda, amelyik hihetetlenül veszélyes támadásokat tud vezetni eladott vagy elvesztett korongokból. Egyszerűen kell játszanunk, és nagyon meg kell becsülnünk a korongot, ha pedig nálunk van, akkor a támadó, a semleges és a védekező harmadban is jól kell kezelnünk. Nagyon várjuk már a kezdést, remélem, minél többen kilátogatnak és együtt leszünk sikeresek hazai jégen!

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title