Felnőtt hírek

Két nap alatt két meccs

Február 3-án, vasárnap 18 órától a Gyergyói HK csapatát fogadja a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája az ERSTE Liga középszakaszában.

A magyar edzőpáros győzelemmel mutatkozott be a DAB kispadján a Schiller-Vasas HC ellen szombaton – sok idő azonban nincs az ünneplésre, hiszen vasárnap este 18 órától már a Gyergyó ellen kell jégre lépnie a piros-fehéreknek.

Borbás Gergely a mérkőzés előtt elmondta: – Nehezen de megvan az első lépés, ma pedig egy nagyobbnak ígérkező falatot kell legyűrni a torkunkon, bízunk benne, hogy nem fog megakadni. A Gyergyó egy jól felépített csapat, rutinos légiósokkal és feltörekvő székely hokisokkal. Nagyon kevés időnk van rájuk készülni, megtesszük a tőlünk telhetőt. Lesz egy búcsúztatónk, ahol Peter Sevelától köszönünk el, amire szintén nagyon várjuk a közönséget, remélem, szép számmal kilátogatnak, és támogatnak minket, mert még mindig nagy szükség van rájuk.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found