Felnőtt hírek

Két mérkőzés 24 órán belül

A Gyergyói HK elleni mérkőzést követően 24 órán belül újra jégre lép a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az Erste Ligában – ezúttal a Vienna Capitals otthonában.

A tabella kilencedik helyén álló Vienna Capitals otthonában lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata november 30-án, pénteken 17 óra 50 perctől. A Gyergyói HK elleni összecsapást követően természetesen ezúttal is a három pont megszerzésének reményében korcsolyáznak jégre a mieink.

A DAB kanadai vezetőedzője, Corey Bricknell így nyilatkozott:

– Pénteken ugyanazzal a stratégiával lépünk jégre, mint csütörtökön a Gyergyó ellen. A korongoknak mélyre kell kerülniük, és sokat kell kapura lőnünk. A lényeg, hogy a játékszert a védelmük mögé juttassuk és lent járassuk. A semleges zónában a sebességünkre kell, hogy támaszkodjunk, emellett fegyelmezettnek kell lennünk és csapatként kell játszanunk végig. Már említettem, de még egyszer mondom, fontos, hogy nagyon sokat lőjünk, úgy látom, hogy sokszor inkább passzt választanak a fiúk, amikor lőni kéne – ez is közrejátszik abban, hogy nem vagyunk olyan eredményesek a támadásokban. Azt szeretném elérni, hogy kialakuljon egy olyan légkör, amiben a srácok egymásért, a csapatért dolgoznak, és a fő cél az lesz, hogy a másikat ne hagyjuk cserben!

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found