Felnőtt hírek

Gebei Gergely és Makovics Bence is Dunaújvárosban folytatja

Gebei Gergely és Makovics Bence személyében két fiatal csatárral erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Két tehetséges fiatallal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely szerződést kötött a tizenhét éves Gebei Gergellyel, valamint a szintén tizenhét éves Makovics Bencével. A sportág helyi szerelmesei előtt mindkettőjük neve ismerős lehet, hiszen mindkét fiatal csatár Dunaújvárosban ismerkedett meg a jégkoronggal. Az elmúlt szezonban azonban Gergely és Bence is külföldön próbált szerencsét, előbbi az Egyesült Államokban, a Western States Hockey League-ben (WSHL) szereplő Casper Coyotes és a Seattle Totems együtteseiben játszott, míg utóbbi Németországban, a Deutsche Nachwuchs Ligában (DNL) pallérozódott a Starbulls Rosenheim U19-es csapatában. Mint azt a Dunaújvárosi Acélbikák elnöke, Azari Zsolt elárulta, nagy reményekkel várják a fiatalok bemutatkozását a DAB-nál, már csak azért is, mert a céljuk egyértelműen az, hogy minél több dunaújvárosi fiatal ölthesse magára az Acélbikák felnőtt csapatának szerelését a közeljövőben.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found