Felnőtt hírek

Gebei Gergely és Makovics Bence is Dunaújvárosban folytatja

Gebei Gergely és Makovics Bence személyében két fiatal csatárral erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Két tehetséges fiatallal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely szerződést kötött a tizenhét éves Gebei Gergellyel, valamint a szintén tizenhét éves Makovics Bencével. A sportág helyi szerelmesei előtt mindkettőjük neve ismerős lehet, hiszen mindkét fiatal csatár Dunaújvárosban ismerkedett meg a jégkoronggal. Az elmúlt szezonban azonban Gergely és Bence is külföldön próbált szerencsét, előbbi az Egyesült Államokban, a Western States Hockey League-ben (WSHL) szereplő Casper Coyotes és a Seattle Totems együtteseiben játszott, míg utóbbi Németországban, a Deutsche Nachwuchs Ligában (DNL) pallérozódott a Starbulls Rosenheim U19-es csapatában. Mint azt a Dunaújvárosi Acélbikák elnöke, Azari Zsolt elárulta, nagy reményekkel várják a fiatalok bemutatkozását a DAB-nál, már csak azért is, mert a céljuk egyértelműen az, hogy minél több dunaújvárosi fiatal ölthesse magára az Acélbikák felnőtt csapatának szerelését a közeljövőben.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title