Felnőtt hírek

Rok Sztojanovics az Acélbikáknál

A szlovén bajnok HDD Jesenice hálóőre is csapatunknál folytatja pályafutását.

Újabb légióssal erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy szezonra szóló szerződést kötött a szlovén Rok Sztojanoviccsal. A 26 éves kapus a szlovén Triglav Kranj neveltje, felnőtt pályafutását is itt kezdte meg, s egészen 2015-ig védett a szlovén bajnokságban, majd a Nationalliga (itt szerepelt korábban a DAB is) utódjaként létrehozott Inter-National-League (INL) küzdelmeiben is szerepet kapott. 2015-ben Celjébe szerződött, míg a tavalyi szezont már a HDD Jesenice csapatában kezdte meg, mellyel szlovén bajnoki címet ünnepelhetett, míg az osztrák bázisú Alps Hockey League (AlpsHL) mezőnyében az elődöntőig jutott együttesével. A Dunaújvárosi Acélbikák vezetése nagy reményeket táplál az előző két szezont bőven 90%-os védési mutató fölött befejező hálóőrtől, s abban bízik, hogy a 197 cm magas kapus nem csak termetével, hanem teljesítményével is kiemelkedik majd a MOL Ligából.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title