Felnőtt hírek

Az első középszakasz mérkőzés jön

Az első mérkőzését játssza január 23-án, szerdán a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Fehérvári Titánok otthonában az ERSTE Liga középszakaszában.

A Fehérvári Titánok 6, a Gyergyói HK 4, a DAB 2, a Vienna Capitals 1, míg a Schiller-Vasas HC és a Hokiklub Budapest 0-0 ponttal kezdi meg a középszakasz küzdelmeit. Elsőként a Dunaújvárosi Acélbikák látogatnak a Fejér megyei szomszédokhoz, akik az utóbbi időben rendre győztesen tudták elhagyni a jeget a piros-fehérekkel szemben.

Corey Bricknell a mérkőzés előtt elmondta: – Ez tulajdonképpen egy második lehetőség a számunkra, hogy bebizonyítsuk, hogy jó jégkorong csapatunk van. Vannak tapasztalt játékosaink, vannak technikás játékosaink, vannak jó teljesítményre képes kapusaink. Tudom, hogy ismétlem magam, de egyszerűen hatvan percen keresztül kéne játszanunk, nem egy harmadot, vagy esetleg kettőt végigkoncentrálva, hanem a kezdő bedobástól kezdve egészen a végét jelző dudaszóig.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found