Felnőtt hírek

Gól és pont nélkül kezdtük a középszakaszt

Hiába játszott fölényben, képtelen volt kapuba találni a Titánok elleni székesfehérvári összecsapáson a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

A Fehérvári Titánok otthonában kezdték meg a középszakasz küzdelmeit ma este fél héttől Acélbikáink. Mivel a mieink a nyolcadik helyen végeztek az alapszakaszban, csak kettő bónuszponttal vágtak neki az alsóházi csatározásoknak, éppen ezért is lett volna nagyon fontos, hogy sikerrel vegye a rájátszás eléréséről döntő sorozat első fordulóját. Az első harmad nem túl nagy iramot és kiegyenlített játékot hozott, némi dunaújvárosi mezőnyfölénnyel, ám sem az egyik, sem a másik oldalon nem forogtak komoly veszélyben a kapuk. A játékrész egyetlen igazán említeni való momentumára a 14. percig kellett várni, mikor emberelőnyben gólt ért el a házigazda, ám a játékvezetők visszanézték az esetet, s végül kisles miatt nem adták meg a találatot.

A második felvonásban továbbra is az Acélbikák játszottak aktívabban, de az ellenfél kapuja előtt rendre rossz döntéseket hoztak, így sem egyenlő létszámban, sem egyetlen emberelőnyük alatt nem tudták bevenni a házigazdák ketrecét. Túl sok dolga nem volt Zaharcsenko kapusnak sem, ami akadt, azt magabiztosan megoldotta a DAB hálóőre, így a záró etapnak is gól nélküli állással vágtak neki a csapatok.

A harmadik húsz percet a székesfehérvári alakulat kezdte jobban, ám vezető találatukhoz Bennett jól eltalált lövése mellett az is kellett, hogy csúnyán elcseréljék magukat Corey Bricknell tanítványai a 47. percben (1-0). A bekapott gól után igyekeztek, mentek előre az Acélbikák, ám továbbra sem volt meg a kellő átütőerő támadásaikban, ráadásul második emberelőnyükkel sem tudtak élni. A hajrában Zaharcsenko helyett is mezőnyjátékost küldött pályára Corey Bricknell, ám ezzel a fórral sem tudtak mit kezdeni a mieink, így a Titánok végül 1-0-s győzelmet aratva szerezték meg a három pontot.

Fehérvári Titánok – DAB 1-0 (0-0, 0-0, 1-0)

Fehérvári Titánok: Gyenes – Beukeboom, Kiss R., Kiss P., Lewis, Mihály, Reiter, Szabó, Balogh, Bennett 1, Szita, Imre, Láday, Császár, Mazzag, Péter, Sándor, Vas, Almási, Hamvai, Kovács. Vezetőedző: Kiss Dávid.

DAB: Zaharcsenko – Franssila, Léránt, Azari, Uski, Németh, Erdélyi, Jabornik, Borbás, Iossafov, Saluga, Hüffner, Lencsés, Dubek, Nagy, Török, Hruby, Szabó, Liarakos, Pinczés. Vezetőedző: Corey Bricknell.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found