Felnőtt hírek

A zöld-fehérek következnek

A Ferencváros ellen folytatja az Erste Ligát a Dunaújvárosi Acélbikák gárdája. A találkozó október 13-án, pénteken 18 órakor kezdődik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

Az Erste Liga egyik legjobban teljesítő csapata látogat a DAB otthonába október 13-án, pénteken, amikor a Ferencvárossal mérkőznek meg a piros-fehérek. A fővárosi alakulat a tabella harmadik helyén áll úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott az előtte három ponttal álló MAC-nál. Greg Lindqvist csapata remekül veszi egyelőre az akadályokat, hiszen hét mérkőzésből ötöt megnyert, kétszer kellett csak vesztesen elhagyni a jeget – egyszer a MAC, egyszer pedig a DVTK ellen.

David Musial, a DAB cseh vezetőedzője elmondta: – A Ferencváros egy sokat dolgozó, sokat korcsolyázó csapat. Nagyon fontos lenne lélektanilag a csapatnak, hogy egy jól teljesítő ellenfelet győzzünk le, illetve a hazai szurkolóinkat is szeretnénk szép és eredményes játékkal megörvendeztetni. Remélem, hogy sikerült egy kicsit felrázni a srácokat, mert sokkal több van a csapatban annál, mint amit az elmúlt időben az eredmények tükröznek. Egyértelműen az a célunk, hogy a három pontot itthon tartsuk!

Leave a Reply

309 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr
Menu Title