Felnőtt hírek

Vereség Brassóban is

A második harmad hajrájában két perc alatt háromszor is kapitulált Brassóban együttesünk, mely végül 3-1-es vereséget szenvedett a házigazdáktól.

A Csíkszeredától elszenvedett 5-1-es tegnapi vereség után ma már Brassóban korcsolyáztak jégre Acélbikáink, ám hiába álltak a házigazdák a mieink mögött a tabellán, nagyon nehéz meccs várt David Musial tanítványaira a remek erőkből álló Farkasok ellen. Az első harmad egyenlő erők küzdelmét hozta, nem sok lehetősége akadt a csapatoknak, a mieink kettő, a hazaiak egy emberelőnyt hagytak kihasználatlanul, s mivel gól egyik oldalon sem született, így egálról várhattuk a folytatást. A második felvonásban sokáig úgy tűnt, hogy lekopírozzák az első húsz percet a felek, ám a játékrész hajrájában alig két perc alatt háromszor is bevette Duschek kapuját a brassói gárda, így a 37. percben még szoros meccs pillanatok alatt eldőlni látszott. A harmadik etapban hiába igyekezett, már csak az utolsó percben tudott szépíteni együttesünk, mely a tegnapi 5-1-es vereséget követően ma 3-1-re kapott ki, így nyolc fordulót követően az utolsó előtti, nyolcadik helyen szerénykedik együttesünk az Erste Liga tabelláján.

ASC Corona 2010 Brasov – DAB 3-1 (0-0, 3-0, 0-1)

ASC Corona 2010 Brasov: Tőke – Stoflet, Filip, Walls, Gliga, Macmillan, Sirokovs, Nagy, Bíró G., Molnár, Mihály Á., Yemelyanenko, Bors, Zabludovsky, Tranca, Mihály E., Nagy, Saluga, Bíró M., Zsók, Péter. Vezetőedző: Martin Lacroix.

DAB: Duschek – Orbán, Skypets, Azari, Borbás, Nagy, Hetényi, Mestyán, Nageler, Izacky, Novotny, Lencsés, Hruby, Odnoga, Silló, Németh, Erdélyi, Makovics, Tanka, Léránt, Török. Vezetőedző: David Musial.

Leave a Reply

306 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
19
 Photos
575
 Followers
6
 Following
Ma este Csíkszeredában folytatódik a párharc, iszonyatosan fontos lesz a következő meccs! Szurkoljatok a Bikáknak! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffsFebruár 20-án és 21-én, kedden és szerdán játssza első két Erste Liga negyeddöntő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az SC Csíkszereda ellen a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Mindkét mérkőzés 18 órakor kezdődik! Ott lesztek??
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #quarterfinalsEldőlt: a Csíkszeredai Sportklub ellen negyeddöntőzünk! Február 20-án, kedden 18 órakor kezdünk Dunaújvárosban! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #playoffs #quarterfinalsMa délután 17 órától az Újpest vendégeskedik a Dunaújvárosi Jégcsarnokban! Jó lenne győzelemmel búcsúztatni a középszakaszt! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaÓriási csata várható holnap a Tüskecsarnokban! Legutóbb itthon megvertük a MAC csapatát, de a fővárosból biztosan nehezebb lesz pontokkal hazatérni! Ti ott lesztek? #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Fotó: @benbodaFebruár 5-én, hétfőn 20 órától a DVTK Jegesmedvék csapatát fogadja a DAB! A MAC elleni győzelem után újabb óriási csatára van tehát kilátás! Minden szurkolásra szüksége lesz a fiúknak! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyÓriási győzelmet aratott a DAB a MAC ellen! Szép volt, fiúk! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey #winAlig két óra és kezdünk! Hajrá, BIKÁK! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockeyKészítsétek a torkokat és tenyereket, hiszen február 2-án, pénteken 18 órától kőkemény csatára van kilátás a Dunaújvárosi Jégcsarnokban: a MAC érkezik az Erste Liga középszakaszának következő fordulójában! #dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán #icehockey
Menu Title