Felnőtt hírek

A tabellavezető ellen

Szeptember 27-én, csütörtökön 18 órától az SC Csíkszereda, az ERSTE Liga tabellájának éllovasa érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához.

Az eddigi ellenfelek nem találtak fogást a Csíkszereda csapatán – ennek megfelelően vesztett mérkőzés nélkül vezetik az ERSTE Liga tabelláját a székelyek, akik legutóbb a Brassó csapatát verték 6-1-re. A DAB egy meccsel többet játszva két ponttal van lemaradva a kék-fehérektől – kiváló alkalom lehet tehát a csütörtöki, hogy behozzák a Bikák a lemaradást.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Természetesen nagyon embertpróbáló feladat előtt állunk, hiszen az első helyezett érkezik, aki eddig még nem hagyta el a jeget vesztesen. Nyilvánvalóan ennek megfelelően az önbizalmi szintjük elég magasan lehet. Mi ezt az érzést szeretnénk megszüntetni bennük úgy, hogy aktívan, a kezdő bedobástól kezdve óriási energiával játszva fogadjuk őket.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found