Felnőtt hírek

A ligaújonc következik

Szeptember 23-án, vasárnap 17 órától a Gyergyói HK érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A negyedik mérkőzésre készülnek az Acélbikák hét nap alatt, hiszen vasárnap a Gyergyói HK látogat Dunaújvárosba. A ligaújonc eddig hosszabbításban kapott ki a Fraditól, rendes játékidőben vesztett a Csíkszereda ellen és szoros meccsen győzte le a Vienna Capitals csapatát. A dunaújvárosi hokisok legutóbb a Ferencváros otthonában léptek jégre és ott 3-2-es vereséget szenvedtek.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Sokkal jobbnak kell lennünk, mint pénteken az FTC ellen. Az, ahogy játszani akarunk és amilyen csapat akarunk lenni még nincs benne a DNS-ünkben. Még nem ösztönszerűek a taktikai elemek. Ebből fakadóan minden mérkőzésen nagyon koncentráltan kell játszani, gyakorolnunk kell a saját játékunkat. Újabb kemény meccsre számítok, hiszen minőségi orosz légiósokkal bőven teletűzdelt csapat a Gyergyó, ettől függetlenül továbbra is az a véleményem, hogy nekünk most elsősorban saját magunkra kell odafigyelni.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found