Felnőtt hírek

A ligaújonc következik

Szeptember 23-án, vasárnap 17 órától a Gyergyói HK érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A negyedik mérkőzésre készülnek az Acélbikák hét nap alatt, hiszen vasárnap a Gyergyói HK látogat Dunaújvárosba. A ligaújonc eddig hosszabbításban kapott ki a Fraditól, rendes játékidőben vesztett a Csíkszereda ellen és szoros meccsen győzte le a Vienna Capitals csapatát. A dunaújvárosi hokisok legutóbb a Ferencváros otthonában léptek jégre és ott 3-2-es vereséget szenvedtek.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Sokkal jobbnak kell lennünk, mint pénteken az FTC ellen. Az, ahogy játszani akarunk és amilyen csapat akarunk lenni még nincs benne a DNS-ünkben. Még nem ösztönszerűek a taktikai elemek. Ebből fakadóan minden mérkőzésen nagyon koncentráltan kell játszani, gyakorolnunk kell a saját játékunkat. Újabb kemény meccsre számítok, hiszen minőségi orosz légiósokkal bőven teletűzdelt csapat a Gyergyó, ettől függetlenül továbbra is az a véleményem, hogy nekünk most elsősorban saját magunkra kell odafigyelni.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title