Felnőtt hírek

A ligaújonc következik

Szeptember 23-án, vasárnap 17 órától a Gyergyói HK érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák csapatához az ERSTE Liga következő fordulójában.

A negyedik mérkőzésre készülnek az Acélbikák hét nap alatt, hiszen vasárnap a Gyergyói HK látogat Dunaújvárosba. A ligaújonc eddig hosszabbításban kapott ki a Fraditól, rendes játékidőben vesztett a Csíkszereda ellen és szoros meccsen győzte le a Vienna Capitals csapatát. A dunaújvárosi hokisok legutóbb a Ferencváros otthonában léptek jégre és ott 3-2-es vereséget szenvedtek.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző így nyilatkozott: – Sokkal jobbnak kell lennünk, mint pénteken az FTC ellen. Az, ahogy játszani akarunk és amilyen csapat akarunk lenni még nincs benne a DNS-ünkben. Még nem ösztönszerűek a taktikai elemek. Ebből fakadóan minden mérkőzésen nagyon koncentráltan kell játszani, gyakorolnunk kell a saját játékunkat. Újabb kemény meccsre számítok, hiszen minőségi orosz légiósokkal bőven teletűzdelt csapat a Gyergyó, ettől függetlenül továbbra is az a véleményem, hogy nekünk most elsősorban saját magunkra kell odafigyelni.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title