Felnőtt hírek

A Gyergyó látogat Dunaújvárosba

November 29-én, csütörtökön este hat órától a Gyergyói HK csapata érkezik Dunaújvárosba az ERSTE Liga következő fordulójában.

A Gyergyói HK csapatával méri össze tudását a DAB. A két csapat eddig egyszer találkozott, akkor nagyarányú, 7-2-es győzelmet arattak a Bikák – igaz, azóta nagyot erősödött a gyergyói alakulat, amely jelenleg öt ponttal a dunaújvárosi csapat előtt áll a tabellán – igaz, három meccsel többet játszott.

Corey Bricknell, a kanadai vezetőedző elmondta: – Keményen dolgoztunk a héten a jégen és a konditeremben egyaránt. A jégen elsősorban a védekező és semleges harmadokban történő játékot vettük át, illetve az emberelőnyös taktikán dolgoztunk. Emellett természetesen videón elemeztük a vasárnapi mérkőzésünket. A játékosok szerencsére nagyon barátságosak és nyitottak voltak az első pillanattól kezdve és teljesen profin viselkedtek.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title