Felnőtt hírek

A Gyergyó látogat Dunaújvárosba

November 29-én, csütörtökön este hat órától a Gyergyói HK csapata érkezik Dunaújvárosba az ERSTE Liga következő fordulójában.

A Gyergyói HK csapatával méri össze tudását a DAB. A két csapat eddig egyszer találkozott, akkor nagyarányú, 7-2-es győzelmet arattak a Bikák – igaz, azóta nagyot erősödött a gyergyói alakulat, amely jelenleg öt ponttal a dunaújvárosi csapat előtt áll a tabellán – igaz, három meccsel többet játszott.

Corey Bricknell, a kanadai vezetőedző elmondta: – Keményen dolgoztunk a héten a jégen és a konditeremben egyaránt. A jégen elsősorban a védekező és semleges harmadokban történő játékot vettük át, illetve az emberelőnyös taktikán dolgoztunk. Emellett természetesen videón elemeztük a vasárnapi mérkőzésünket. A játékosok szerencsére nagyon barátságosak és nyitottak voltak az első pillanattól kezdve és teljesen profin viselkedtek.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found