Felnőtt hírek

A Gyergyó ellen folytatjuk

2019. január 4-én a Gyergyói HK csapata ellen lép jégre a Dunaújvárosi Acélbikák csapata az ERSTE Liga következő fordulójában. Az újév első idegenbeli találkozója fontos pontokról dönt majd.

Tabella szomszédok találkoznak január 4-én, pénteken Gyergyóban, hiszen a hatodik helyen álló Dunaújvárosi Acélbikák látogatnak a hetedik pozícióban lévő Gyergyói HK csapatához.

Corey Bricknell a mérkőzés előtt elmondta: – Nagyon fontos hogy konzisztens játékot mutassunk. Az elmúlt hetekben láttam briliáns periódusokat, ugyanakkor láttam nagyon gyenge időszakokat is. A legfontosabb hogy ezeket a hullámvölgyeket kiküszöböljük és hatvan percen keresztül koncentráltan, fegyelmezetten és eredményesen jégkorongozzunk. Yianni Liarakos, az új kanadai csatárunk bemutatkozik a pénteki mérkőzésen. Az ő feladata elsősorban a gólszerzés lesz. Biztos vagyok abban hogy az offenzív játékunk megerősödik az ő jelenlétével, emellett az emberelőnyeink is veszélyesebbé válhatnak.

Leave a Reply

295 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found