Felnőtt hírek

A Brassó következik

A Ferencváros elleni győzelem után vasárnap délután öt órától a Brassó ellen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák az Erste Ligában.

A dunaújvárosi mérkőzés előtt a Brassó a harmadik helyen áll a tabellán úgy, hogy legutóbbi kilenc meccséből nyolcat megnyert, s csak egy alkalommal szenvedett vereséget. Nem vár tehát könnyű összecsapás a DAB jégkorongozóira, ám a Ferencváros elleni bravúros pénteki sikert követően természetesen ezúttal is a három pont megszerzésének reményében korcsolyáznak jégre a mieink.

A vasárnap délután öt órakor kezdődő találkozón már Corey Bricknell irányítja az Acélbikákat, s a 43 éves kanadai szakvezető nagyon várja bemutatkozását a DAB kispadján.

– Nagyon izgatottan várom a holnapi meccset, tegnap megnéztem a Ferencváros elleni találkozót, majd ma megtartottam az első edzést, melyen a srácok jól dolgoztak, s készen állunk arra, hogy holnap újra nagyot harcolva tartsuk itthon a három pontot. Hallottam, hogy itt Dunaújvárosban jó hangos szokott lenni a jégcsarnok, s remélem, hogy holnap ezt én is átérezhetem.

Leave a Reply

294 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found