Felnőtt hírek

A Brassó következik

A Ferencváros elleni győzelem után vasárnap délután öt órától a Brassó ellen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák az Erste Ligában.

A dunaújvárosi mérkőzés előtt a Brassó a harmadik helyen áll a tabellán úgy, hogy legutóbbi kilenc meccséből nyolcat megnyert, s csak egy alkalommal szenvedett vereséget. Nem vár tehát könnyű összecsapás a DAB jégkorongozóira, ám a Ferencváros elleni bravúros pénteki sikert követően természetesen ezúttal is a három pont megszerzésének reményében korcsolyáznak jégre a mieink.

A vasárnap délután öt órakor kezdődő találkozón már Corey Bricknell irányítja az Acélbikákat, s a 43 éves kanadai szakvezető nagyon várja bemutatkozását a DAB kispadján.

– Nagyon izgatottan várom a holnapi meccset, tegnap megnéztem a Ferencváros elleni találkozót, majd ma megtartottam az első edzést, melyen a srácok jól dolgoztak, s készen állunk arra, hogy holnap újra nagyot harcolva tartsuk itthon a három pontot. Hallottam, hogy itt Dunaújvárosban jó hangos szokott lenni a jégcsarnok, s remélem, hogy holnap ezt én is átérezhetem.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title