április 30, 2024

Ezúttal a kupában vár feladat a Bikákra

Idegenben, a DVTK U21-es csapata ellen korcsolyázik jégre együttesünk a Magyar Kupa selejtezőjének odavágóján ma este fél héttől.

Az Erste Liga küzdelmei után megkezdődik a Magyar Kupa idei kiírása is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói számára. Niko Eronen együttesének útjába a DVTK Jegesmedvék U21-es csapatát sodorta a vakszerencse, s az oda-visszavágós párharc első mérkőzésének Miskolc ad otthon ma este fél héttől, míg a visszavágót a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, október 18-án vívják meg egymással a felek.

Bár a miskolci fiatalok jó csapatot alkotnak, elvárható Acélbikáinktól a győzelem megszerzése még úgy is, hogy együttesünk finn szakvezetője várhatóan több játékosnak is pihenőt szavaz, s azoknak ad lehetőséget a bizonyításra, akiknek az Erste Liga eddigi fordulóiban kevesebb játékperc jutott. Acélbikáink nem sokat pihenhetnek a ma esti kupameccs után, ugyanis csütörtökön már útra kelnek Erdély felé, ahol négy nap alatt három meccs vár rájuk az Erste Ligában, sorrendben a Brassó, a Gyergyói HK, valamint a Csíkszereda ellen.