Felnőtt hírek

Oula Uski is Acélbika lesz

A remek mutatókkal rendelkező csatár a finn másodosztályból érkezik Dunaújvárosba.

Újabb játékos leigazolásával tudunk kedveskedni ma este az értünk szurkolóknak, ugyanis Dunaújvárosban folytatja pályafutását a finn Oula Uski is. A 26 éves, centerként és balszélsőként is bevethető csatár Järvenpää szülöttje, utánpótlás éveiben a Jokipojat együttesében pallérozódott, végigjárta az U16-os, az U18-as és az U20-as együtteseket, majd a 2010/2011-es szezonban egy mérkőzés erejéig már bemutatkozhatott a finn másodosztályban (Mestis) szereplő felnőtt csapatban is.

A következő esztendőben már tíz meccs jutott számára a felnőttek közt, de közben kölcsönben a Jokerit U20-as együttesében is jégre korcsolyázott. A 2012/2013-as szezontól egyre több lehetőséget kapott a Jokipojat felnőtt együttesében, s fejlődése a pontok számában is tetten érhető volt. Az előző szezonban az alapszakasz 47 meccsén 39 egység került a neve mellé, melyhez a rájátszásban még ötöt sikerült hozzátennie a remek fizikai paraméterekkel (194 cm, 100 kg) rendelkező csatárnak, akitől természetesen jó játékot, pontokat remél a Dunaújvárosi Acélbikák szakvezetése.

Főoldali kép forrása: Timo Savela

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title