Felnőtt hírek

Maradók és érkezők!

A 2018/2019-es szezonban is ütőképes, jó felnőtt csapatot szeretnének versenyeztetni az Erste Ligában a Dunaújvárosi Acélbikák.

Nem sokat pihentek jégkorongozóink az Erste Liga befejezése után sem, hiszen egy rövid pauzát követően megkezdték felkészülésüket a 2018/2019-es szezonra. Az Acélbikák immáron nyolcadik hete gyűrik a száraz edzéseket Somogyi Szabolcs erőnléti edző iránymutatásai szerint, s a kemény munkából még négy hét van hátra, hogy aztán július utolsó három hetében az egyéni edzésterv szerint töltődjenek fel a tervek szerint augusztus eleji jeges edzésekre. A közelmúltban azonban nemcsak a csapat, hanem a DAB menedzsmentje is dolgozott, s bár úgy tűnik, hogy az Erste Liga meggyengül a legutóbbi bajnok MAC és a második DVTK távozásával, mint azt Azari Zsolt klubelnök elárulta, a cél az, hogy egy erős, ütőképes csapatot alakítsunk ki a következő szezonra.

Éppen ezért marad a DAB felnőtt csapatánál a tavalyi keretből Azari Zsolt, Hruby Gellért, Léránt René, Mestyán István, Nagy Márk, Erdélyi Tamás, Németh Péter, valamint a huszonegyedik felnőtt szezonját kezdő Lencsés Tamás is, s rajtuk kívül Török Viktor maradására is van esély, ezzel kapcsolatban azonban még egyeztetnek a felek. Profi szerződést kapott Makovics Bence, valamint visszatér Dunaújvárosba Tóth Gergely is, aki a tavalyi szezonban a MAC felnőtt együttesének tagja volt. Dunaújvárosban folytatja pályafutását Pinczés Olivér támadó, Pinczés Bendegúz kapus, illetve a csíkszeredai születésű bekk, Szabó Dávid is, ők hárman Székesfehérvárról érkeznek a Bikákhoz, s fiatal koruk ellenére a következő szezonban már szerepet kaphatnak a DAB felnőtt csapatában is. Szintén csatlakozik az Acélbikákhoz az U20-as válogatott kapusa, Garbacz Máté, aki a Vasastól érkezik együttesünkhöz, s a menedzsment nagyon örül annak, hogy végre sikerült egy ilyen tehetséges kapust Dunaújvárosba csábítani.

A Dunaújvárosi Acélbikák vezetése természetesen igyekszik minél előbb megoldani az edzőkérdést is, a közelmúltban két jelöltre szűkült a lista, s a remények szerint már a jövő hét elején nyilvánosságra hozhatják azt, hogy kinek a vezetésével vág neki együttesünk a 2018/2019-es szezonnak.

1 Response

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
755
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title