Felnőtt hírek

Jön a második felvonás

Az Erste Liga első negyeddöntőjében vereséget szenvedett hazai jégen a Csíkszereda ellen. Szerencsére máris itt a lehetőség, hogy javítson a piros-fehér alakulat!

Február 21-én, szerdán 18 órától másodszor csap össze a Dunaújvárosi Acélbikák a Csíkszereda csapatával az Erste Liga negyeddöntőjében. Az első mérkőzésen 4-1-re győztek a székelyek.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Pontosan 24 óránk van arra, hogy változtassunk a tegnapi teljesítményünkön. Ahogy tegnap is mondtam, nem játszottunk csapatként, ez volt a legnagyobb hibánk és ez volt a legfőbb oka annak, hogy kikaptunk. Egy nagyon tapasztalt csapat vert meg bennünket, akik keményen játszottak, sokat dolgoztak. Egy erős jellemekkel teli csapat vagyunk, közel állunk egymáshoz a jégen és azonkívül is. Tudom, hogy a fiúk egy sokkal jobb csapat-teljesítménnyel reagálnak majd a tegnapi vereségre!

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba Twitter Pic kh58sano
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title