Felnőtt hírek

Jön a második felvonás

Az Erste Liga első negyeddöntőjében vereséget szenvedett hazai jégen a Csíkszereda ellen. Szerencsére máris itt a lehetőség, hogy javítson a piros-fehér alakulat!

Február 21-én, szerdán 18 órától másodszor csap össze a Dunaújvárosi Acélbikák a Csíkszereda csapatával az Erste Liga negyeddöntőjében. Az első mérkőzésen 4-1-re győztek a székelyek.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Pontosan 24 óránk van arra, hogy változtassunk a tegnapi teljesítményünkön. Ahogy tegnap is mondtam, nem játszottunk csapatként, ez volt a legnagyobb hibánk és ez volt a legfőbb oka annak, hogy kikaptunk. Egy nagyon tapasztalt csapat vert meg bennünket, akik keményen játszottak, sokat dolgoztak. Egy erős jellemekkel teli csapat vagyunk, közel állunk egymáshoz a jégen és azonkívül is. Tudom, hogy a fiúk egy sokkal jobb csapat-teljesítménnyel reagálnak majd a tegnapi vereségre!

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title