Felnőtt hírek

Harmadszor a Bécs ellen

Október 29-én, vasárnap újra a Vienna Capitals II ellen kell bizonyítania Jason Morgan csapatának. Az eddigi két egymás elleni találkozón magabiztosan verte a DAB a ligaújoncot.

A Dunaújvárosi Acélbikák vasárnap 17 órától a ligaújonc Bécs csapatát fogadják az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig kétszer találkozott: a dunaújvárosi mérkőzésen 7-2-re, míg idegenben 3-0-ra győzött a DAB.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Igazi teszt lesz a holnapi mérkőzés számunkra egy nagyon kemény, edzésekkel bőven teletűzdelt hét után. Ez a mi csarnokunk, sokkal keményebb ellenfélnek kell lennünk mindenki ellen, főleg haza jégen, a szurkolóink előtt. A Bécs egy fiatal, gyors és keményen küzdő csapat, amelyik jó jégkorongot tud játszani. Ez látszik a pénteki mérkőzésükből is, hiszen a Brassót túlórára kényszerítették. Kemény meccsre készülök és három pontra természetesen!

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title