Felnőtt hírek

Harmadszor a Bécs ellen

Október 29-én, vasárnap újra a Vienna Capitals II ellen kell bizonyítania Jason Morgan csapatának. Az eddigi két egymás elleni találkozón magabiztosan verte a DAB a ligaújoncot.

A Dunaújvárosi Acélbikák vasárnap 17 órától a ligaújonc Bécs csapatát fogadják az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig kétszer találkozott: a dunaújvárosi mérkőzésen 7-2-re, míg idegenben 3-0-ra győzött a DAB.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Igazi teszt lesz a holnapi mérkőzés számunkra egy nagyon kemény, edzésekkel bőven teletűzdelt hét után. Ez a mi csarnokunk, sokkal keményebb ellenfélnek kell lennünk mindenki ellen, főleg haza jégen, a szurkolóink előtt. A Bécs egy fiatal, gyors és keményen küzdő csapat, amelyik jó jégkorongot tud játszani. Ez látszik a pénteki mérkőzésükből is, hiszen a Brassót túlórára kényszerítették. Kemény meccsre készülök és három pontra természetesen!

Leave a Reply

310 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84 Twitter Pic SenorSar Twitter Pic ptyptr Twitter Pic albertd6 Twitter Pic utecsma_
Menu Title