Felnőtt hírek

Harmadszor a Bécs ellen

Október 29-én, vasárnap újra a Vienna Capitals II ellen kell bizonyítania Jason Morgan csapatának. Az eddigi két egymás elleni találkozón magabiztosan verte a DAB a ligaújoncot.

A Dunaújvárosi Acélbikák vasárnap 17 órától a ligaújonc Bécs csapatát fogadják az Erste Liga következő fordulójában. A két csapat eddig kétszer találkozott: a dunaújvárosi mérkőzésen 7-2-re, míg idegenben 3-0-ra győzött a DAB.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Igazi teszt lesz a holnapi mérkőzés számunkra egy nagyon kemény, edzésekkel bőven teletűzdelt hét után. Ez a mi csarnokunk, sokkal keményebb ellenfélnek kell lennünk mindenki ellen, főleg haza jégen, a szurkolóink előtt. A Bécs egy fiatal, gyors és keményen küzdő csapat, amelyik jó jégkorongot tud játszani. Ez látszik a pénteki mérkőzésükből is, hiszen a Brassót túlórára kényszerítették. Kemény meccsre készülök és három pontra természetesen!

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
10
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title