Felnőtt hírek

Gyergyói túrán a DAB

A második mérkőzését játssza január 25-án, pénteken a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Gyergyói HK otthonában az ERSTE Liga középszakaszában.

Hiába lőtt sokkal többet kapura Székesfehérváron a DAB, a végén egygólos sikernek örülhettek a házigazdák. Két nappal később pedig már a Gyergyó otthonában kell bizonyítania a piros-fehéreknek.

Corey Bricknell a mérkőzés előtt elmondta: – A Fehérvár elleni mérkőzésen jól játszottunk. Tizenöttel lőttünk többet kapura, minőségi helyzeteink voltak, keményen dolgoztunk és hatvan percen keresztül jégkorongoztunk – tehát betartották a fiúk azt, amit kértünk tőlük. Erre a játékra lehet építkezni, épp ezért ugyanígy kell tovább mennünk és konzisztensen megtartani ezt a teljesítményt a szezon hátralévő részében. Ha ez sikerül, akkor biztosan többször hagyjuk majd el a jeget győztesen, mint vesztesen.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found