Felnőtt hírek

Debrecenben javíthatnak az Acélbikák

Idegenben, a negyedik helyezett Debrecen otthonában folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit pénteken este fél nyolctól a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A találkozó előtt Borbás Gergely, a DAB megbízott edzője így nyilatkozott: – Nem úgy alakult a Vasas elleni mérkőzésünk, ahogy azt szerettük volna, fegyelmezetlenségeink miatt egy pontot ott hagytunk a fővárosban. Sokat nem búslakodhattunk emiatt, ma már egy lényegesen nehezebb meccs vár ránk. Ahhoz azonban, hogy visszatérjünk a győzelem útjára, muszáj lesz az első perctől az utolsóig koncentrálni, sokkal fegyelmezettebben játszani, s elkerülni azokat a kihagyásokat, amelyek a közelmúlt mérkőzésein a vesztünket okozták. A szerdán hiányzó Miika Franssila visszatér a csapatba, de a sorok összetételében lehetnek változások a Vasas elleni mérkőzéshez képest.

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title