Felnőtt hírek

David Musial a DAB élén!

A 41 éves Csehországban született, cseh-német kettős állampolgár, David Musial lesz a Dunaújvárosi Acélbikák vezetőedzője a 2017/18-as jégkorong szezonban!

David Musial Opavában született, ám jégkorong karrierje már Németországban kezdődött el. A 191 centis szélső hosszú évekig szerepelt a német első- és másodosztályban. Előbbiben 301 mérkőzésen 111 pontot szorgoskodott össze, a 2002/03-as idényben pedig a Krefeld Pinguine csapatával bajnoki címet ünnepelhetett.

Az edzői pályába 2010-ben kóstolt bele először, akkor még mint játékos-edző, illetve az U16-os csapat szakmai vezetője. Edzői filozófiája szerint a jégkorongot egyszerűen, de teljes odaadással kell játszani, annyi szenvedéllyel, amit még elviselnek a bírók. Hisz a csapatépítésben és a motiváció fontosságában is. Fontos adalék, hogy Németországban pszichológiát tanult, jelenleg pedig a cseh jégkorong edzői “A” licensz megszerzésén dolgozik.

Csapatunk szakvezetése reméli, hogy Musial vezetésével még jobb eredményre lesznek képesek az Acélbikák a következő szezonban.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title