Felnőtt hírek

Bécsi szezonnyitó

Szeptember 11-én, kedden megkezdi az idei Erste Liga szereplést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely a Vienna Capitals otthonába látogat.

Idegenben indul a DAB 2018/19-es Erste Liga szezonja, hiszen Bécsben lépnek jégre az Acélbikák a nyáron jócskán megerősített Vienna Capitals II alakulata ellen. Az osztrák csapat már megkezdte a bajnokságot a Hokiklub Budapest ellen – idegenben tudták legyőzni a tapasztalt játékosokkal bőven teletűzdelt budapesti csapatot. A kedden, 17:50-kor kezdődő találkozót tehát semmiképpen sem szabad félvállról vennie a dunaújvárosi gárdának.

Antti Karhula, a DAB finn vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – A felkészülési időszak mindig érdekes, de az igazán izgalmas dolgok, a bajnokság most kezdődik. A bécsieknek egy fiatal és gyors csapata van, tehát jó alkalom lesz ez nekünk arra, hogy a tempónkat élesben is teszteljük. Kiemelten fontos lesz, hogy hogyan játsszuk meg a korongokat nyomás alatt – reménykedem egy jó idegenbeli kezdésben.

Leave a Reply

296 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found