Felnőtt hírek

Bécsi szezonnyitó

Szeptember 11-én, kedden megkezdi az idei Erste Liga szereplést a Dunaújvárosi Acélbikák csapata, amely a Vienna Capitals otthonába látogat.

Idegenben indul a DAB 2018/19-es Erste Liga szezonja, hiszen Bécsben lépnek jégre az Acélbikák a nyáron jócskán megerősített Vienna Capitals II alakulata ellen. Az osztrák csapat már megkezdte a bajnokságot a Hokiklub Budapest ellen – idegenben tudták legyőzni a tapasztalt játékosokkal bőven teletűzdelt budapesti csapatot. A kedden, 17:50-kor kezdődő találkozót tehát semmiképpen sem szabad félvállról vennie a dunaújvárosi gárdának.

Antti Karhula, a DAB finn vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – A felkészülési időszak mindig érdekes, de az igazán izgalmas dolgok, a bajnokság most kezdődik. A bécsieknek egy fiatal és gyors csapata van, tehát jó alkalom lesz ez nekünk arra, hogy a tempónkat élesben is teszteljük. Kiemelten fontos lesz, hogy hogyan játsszuk meg a korongokat nyomás alatt – reménykedem egy jó idegenbeli kezdésben.

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba Twitter Pic kh58sano
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title