Felnőtt hírek

A MAC otthonába látogatnak a Bikák

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a karácsonyi pihenőt követően a MAC csapatához látogat december 26-án, kedden.

A két együttes eddig háromszor találkozott a szezonban – kétszer a MAC, egyszer pedig a Bikák hagyták el győztesen a jeget. Ami bizakodásra adhat okot, az az, hogy az az egy győzelem idegenben, a Tüskecsarnok jegén született. A MAC a második helyen hét ponttal előzi a Bikákat, akiket nagyon szorosan követ az Újpest, így minden pont hihetetlen fontossággal bír.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a MAC elleni mérkőzés előtt: – A mai mérkőzés kiemelten fontos nekünk, hogy visszatérjünk arra az útra, amiről sajnos az utóbbi két meccsen leléptünk. Vissza kell térnünk a struktúrához, amit eddig is játszottunk, és bele kell tennünk a kemény munkát a mérkőzésbe. Tudjuk, hogy a MAC egy nagyon jó csapat, tehát a tőlünk telhető legjobb teljesítményt kell nyújtani, hogy legyen esélyünk három ponttal elhagyni a Tüskecsarnokot.

Leave a Reply

304 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo Twitter Pic Warty199 Twitter Pic farkasis Twitter Pic Brigitta Twitter Pic Fanfacto Twitter Pic Golzsak Twitter Pic iambarba
dunaujvarosiacelbikak
82
 Photos
756
 Followers
13
 Following
MECCSNAP! Az egyik legnehezebb pályán, a Csíkszereda otthonában lép jégre a DAB! Szurkoljatok a piros-fehéreknek, hogy legyőzzék a tabella vezetőt. 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyMECCSNAP! A Brassó ellen lépnek jégre a Bikák idegenben ma este! Szurkoljatok itthonról is!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyHolnap a Brassó otthonában lép jégre a DAB. Iszonyatosan fontos pontokról dönt majd az a találkozó, úgyhogy otthonról is elkél majd a biztatás! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeySilló Arnold és Borbás Gergely értékelte a ma estét.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyEgy nagyon szoros meccset nyert végül a DEAC 4-3-ra. Sajnáljuk, mert újra sikerült visszajönni a mérkőzésbe és az egyenlítésre is volt esély... Folytatás jövő héten Brassóban.

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey2-2 a második harmad után! Tóth góljával egyenlítettünk egy őrült játékrészben! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyAz első harmad után Dunaújvárosi Acélbikák - DEAC 1-2. A mieink gólját Uski ütötte! 
#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockeyÉles korik nélkül nehezebb lenne felszántani a jeget! 17:00-kor indul a DEAC elleni rangadó!

#dab #dunaújváros #acélbikák #jégkorong #tisztán #ersteliga #icehockey
Menu Title