Felnőtt hírek

A MAC otthonába látogatnak a Bikák

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a karácsonyi pihenőt követően a MAC csapatához látogat december 26-án, kedden.

A két együttes eddig háromszor találkozott a szezonban – kétszer a MAC, egyszer pedig a Bikák hagyták el győztesen a jeget. Ami bizakodásra adhat okot, az az, hogy az az egy győzelem idegenben, a Tüskecsarnok jegén született. A MAC a második helyen hét ponttal előzi a Bikákat, akiket nagyon szorosan követ az Újpest, így minden pont hihetetlen fontossággal bír.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a MAC elleni mérkőzés előtt: – A mai mérkőzés kiemelten fontos nekünk, hogy visszatérjünk arra az útra, amiről sajnos az utóbbi két meccsen leléptünk. Vissza kell térnünk a struktúrához, amit eddig is játszottunk, és bele kell tennünk a kemény munkát a mérkőzésbe. Tudjuk, hogy a MAC egy nagyon jó csapat, tehát a tőlünk telhető legjobb teljesítményt kell nyújtani, hogy legyen esélyünk három ponttal elhagyni a Tüskecsarnokot.

Leave a Reply

302 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic FEHERZSO Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title