Felnőtt hírek

A MAC otthonába látogatnak a Bikák

A Dunaújvárosi Acélbikák csapata a karácsonyi pihenőt követően a MAC csapatához látogat december 26-án, kedden.

A két együttes eddig háromszor találkozott a szezonban – kétszer a MAC, egyszer pedig a Bikák hagyták el győztesen a jeget. Ami bizakodásra adhat okot, az az, hogy az az egy győzelem idegenben, a Tüskecsarnok jegén született. A MAC a második helyen hét ponttal előzi a Bikákat, akiket nagyon szorosan követ az Újpest, így minden pont hihetetlen fontossággal bír.

Jason Morgan, a DAB vezetőedzője így nyilatkozott a MAC elleni mérkőzés előtt: – A mai mérkőzés kiemelten fontos nekünk, hogy visszatérjünk arra az útra, amiről sajnos az utóbbi két meccsen leléptünk. Vissza kell térnünk a struktúrához, amit eddig is játszottunk, és bele kell tennünk a kemény munkát a mérkőzésbe. Tudjuk, hogy a MAC egy nagyon jó csapat, tehát a tőlünk telhető legjobb teljesítményt kell nyújtani, hogy legyen esélyünk három ponttal elhagyni a Tüskecsarnokot.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic bhavadi1 Twitter Pic jamesant Twitter Pic akosp_99 Twitter Pic Greenter Twitter Pic funky_ma Twitter Pic reka2222 Twitter Pic CatalinZ Twitter Pic zsoka84
dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
231
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title