Felnőtt hírek

A Csíkszereda következik

A Brassó elleni mérkőzését büntetőkkel elvesztette a DAB, ám vasárnap este fél hattól a Csíkszereda otthonában lesz lehetőség a javításra.

A Szereda egy óriási győzelemmel készült a Dunaújvárosi Acélbikák ellen, hiszen pénteken a jó erőkből álló Újpest csapatát győzték le. Egy biztos, rettenetesen kemény meccsre számíthatnak a piros-fehérek a tabellavezető pályáján.

Antti Karhula, a dunaújvárosi vezetőedző elmondta: – A Brassó ellen apró, egyéni hibákból tudott talpraállni az ellenfél. Ahogy a mérkőzés előtt is elmondtam, veszélyes játékosok alkotják a csapatot, akik egy-egy ilyen kis fegyelmezetlenséget is góllal büntettek. Sajnos ez néha előfordul, tanulnunk kell belőle és átgondolni azt, hogy hogyan kell egy kézben lévő mérkőzést megtartani. A Csíkszereda még erősebb ellenfél, akinek a hazai pálya csak egy plusz lökést ad. Ellenük a legfontosabb lesz, hogy sokat birtokoljuk a korongot, okosan játsszuk meg, ne adjunk nekik teret és időt arra, hogy a technikás játékosaik irányítani tudják a játék menetét. Nem lesz könnyű mindezt a jégen is megvalósítani, de koncentrációval, odafigyeléssel és szívvel-lélekkel játszva sikerülhet!

Leave a Reply

303 people follow dab_acelbikak

Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title