szeptember 21, 2024

Acélbikáink is nekivágnak az új szezonnak

Székesfehérváron, a FEHA19 elleni összecsapással kezdik meg az Erste Liga új szezonjának küzdelmeit Acélbikáink ma este fél hattól.

Véget ért a “nyári szünet” együttesünk számára is, s ma este fél hattól már Acélbikáink is megkezdik szereplésüket az Erste Liga 2024/2025-ös szezonjában. Hokisaink ellenfele a vármegyei rivális FEHA19 gárdája lesz, mely a nyitó fordulóban a DVTK Jegesmedvék otthonában vendégszerepelt, s nagy küzdelemben, 2-1-es vereséget szenvedett. A Tokaji Viktor irányította székesfehérváriak nyilván a javítás reményében várják együttesünket az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, ám a mieink is szeretnének szépen bemutatkozni a sorozatban, így izgalmas, jó meccsre van kilátás.

Mely előtt természetesen kíváncsiak voltunk vezetőedzőnk, Somogyi Balázs véleményére is, s mint azt a fiatal szakember elárulta, már az első fordulóban a maximumra lesz szükség mindenkitől ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el a a vármegyei rangadón.
– Tele vagyunk önbizalommal, készen állunk, s azt gondolom, hogy playoff-felfogásban kell pályára korcsolyáznunk. Nekünk ez egy hatpontos mérkőzés lesz, ha be szeretnénk kerülni a rájátszásba, akkor nekünk már ma este megkezdődik az ezért folytatott harc. Nagyon fontos mérkőzés lesz ez számunkra, s ennek megfelelő mentalitással kell készülünk és pályára is lépnünk Székesfehérváron. A srácokon is látom, hogy felfogják ennek a súlyát, ezért a mai meccsen is szeretnénk száz százalékot nyújtani és a lehető legjobb eredményt elérni. Azt azért látni kell, hogy nagyon sok volt a változás a tavalyi szezonhoz képest, mindössze kettő játékos maradt meg az egy évvel ezelőtti keretből, szóval kell idő, mire teljesen összeállunk, s pontosan megtaláljuk mindenki szerepét a csapatban, de potenciál van bennünk, s nagyon bízom abban, hogy ezt már ma is be tudjuk bizonyítani.