Felnőtt hírek

Szurkolói ankéttal kezdjük a szezont

Egy nappal a MAC elleni ERSTE liga szezonnyitó mérkőzés előtt, szeptember 7-én, csütörtökön délután 18 órakor a hagyományoknak megfelelően szurkolói ankétra várja az érdeklődőket a Dunaújvárosi Acélbikák vezetése a Gourmand Kávéház teraszára. 
 
Az összejövetelen jelen lesz idősebb Azari Zsolt, a csapat elnöke, David Musial, a DAB cseh vezetőedzője, ifjabb Azari Zsolt, a Bikák kapitánya és Orbán Attila, a hét év után hazatérő hátvéd.
 
Az ankéton szó lesz az előttünk álló szezon kihívásairól, az eddig elvégzett munkáról és a játékosok is elmondják, milyen “belülről” a légkör. 
 
Természetesen a megszólalásokat követően lehetőség lesz közelebbről is elbeszélgetni a jelenlévőkkel.

Leave a Reply

307 people follow dab_acelbikak

dunaujvarosiacelbikak
4
 Photos
244
 Followers
6
 Following
Több mint 36%-al nőtt az átlag nézőszám a hazai @erste_liga_hungary  alapszakasz mérkőzéseinken, 694-en látogattak ki átlagosan a Dunaújvárosi Jégcsarnokba, ez az Erste Liga negyedik legjobb adata! Köszönjük! 🙌
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánJason Morgan idei mérlege az Erste Liga alapszakaszában: 5 vereség és 17 győzelem! Csak így tovább a középszakaszban is!
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánHarmadikként zártuk az Erste Liga alapszakaszát, így tehát a középszakasz felsőházában leszünk érdekeltek, ahol a DVTK, a MAC és az UTE ellen játszunk majd egy oda-visszavágót a rájátszás előtt! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztánA mai naptól az Instagramon is követhettek minket! 
#dab #dunaujvarosiacelbikak #jégkorong #tisztán
Menu Title