Felnőtt hírek

Győzelem a Titánok ellen

Sorozatban hat gólt lőtt, majd egymás után hármat kapott, így végül 6-4-es sikert aratott csapatunk a Fehérvári Titánok elleni edzőmeccsen.

A Fehérvári Titánok elleni hazai edzőmeccsen korcsolyázott jégre ma este hat órától csapatunk. Antti Karhula vezetőedző tanítványai nem is kezdtek rosszul, hamar kapuja elé szorították ellenfelüket, ám ez a lendület mindössze két-három percig tartott. A folytatásban ugyanis igen sok volt a pontatlanság a mieink játékában, így a vendégek többször is tesztelték Garbacz kapust, ám a DAB fiatal hálóőre rendre hárította a fehérvári próbálkozásokat. A játékrész derekán kezdett el ismét kicsit rálépni a gázpedálra együttesünk, ám továbbra is igen sok volt a hiba a játékban, s egy saját harmadban eladott korongból a vendégek meg is szerezték a vezetést a 17. perc derekán (0-1).

Nem sokáig örülhetett azonban előnyének a vendégcsapat, mert két nagy hazai ziccert követően Iossafov már nem hibázott, s mindössze három másodperccel a harmad vége előtt kiegyenlített (1-1). A második etapot lényegesen nagyobb tempóban kezdte együttesünk, s ez az eredmény alakulásán is megmutatkozott. Iossafov bő két perc után újra betalált, majd nem sokkal később Nagy Márk duplázta meg a hazai előnyt, s hogy a vendégek helyzete még rosszabb legyen, arról Turtiainen gondoskodott a harmad derekán (4-1). Ebben az időszakban komoly különbség volt a csapatok között, s a Bikák nem álltak le, mert a 32. percben Török, majd a harmad vége előtt Uski mattolta Gyenest, így a második szünetre gyakorlatilag el is dőlt a meccs (6-1).

Ez sajnos meg is látszódott a mieink harmadik felvonásban nyújtott játékán, mert a tetemes előny tudatában alaposan visszaesett a koncentráció. Ez pedig még a fiatal fehérváriak ellen sem fért bele, mert a játékrész elején egy, míg a derekán pár másodperc alatt két találatot is szereztek a vendégek, így újra nyílt lett a mérkőzés (6-4). A folytatásban igyekezett magasabb fokozatba kapcsolni a DAB, s bár a lehetőségei meg is voltak az újabb gólokra, már nem sikerült élni a lehetőségekkel, így a hullámzó játékot hozó találkozó végül 6-4-es dunaújvárosi győzelemmel ért véget.

DAB – Fehérvári Titánok 6-4 (1-1, 5-0, 0-3)

DAB: Garbacz – Erdélyi, Jaborník, Saluga, Uski 1, Turtiainen 1 – Léránt, Franssila, Török 1, Westerling, Iossafov 2 – Mestyán, Lencsés, Németh P., Tóth G., Nagy M. 1 – Szabó D., Hruby, Makovics, Pinczés. Vezetőedző: Antti Karhula.

Főoldali kép forrása: dunaujvaros.com (Ónodi Zoltán felvétele)

Leave a Reply

305 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic bricknel Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb Twitter Pic tothbarn Twitter Pic mathieuo
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title