Felnőtt hírek

A sorozat legjobb teljesítménye kell

Az Erste Liga mindkét hazai negyeddöntőjében vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák az SC Csíkszereda ellen – most hétvégén idegenben kell megmutatnia a Bikáknak, hogy mire képesek!

Február 24-én és 25-én, szombaton és vasárnap játssza az Erste Liga negyeddöntőjének két soron következő mérkőzését a Dunaújvárosi Acélbikák és az SC Csíkszereda. Ezúttal a Vákár csarnokba költözik a sorozat.

Jason Morgan, a DAB kanadai vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt: – Remek környezet lesz egy rájátszás mérkőzéshez a csíkszeredai csarnok, hiszen egy nagyon hangos helyszín, tele szurkolókkal. Nagyon jól játszik a Szereda, a magasan képzett, technikás játékosaik biztosítják a támadásokat – és azok sikerességét. Sokkal keményebbnek kell lennünk a védekező harmadban, sokkal több korongot kell a kapujukra zúdítani. Egyértelműen a sorozat legjobb teljesítményére van szükségünk most, ha sikeresek szeretnénk lenni!

Leave a Reply

298 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI Twitter Pic frankban Twitter Pic LonaBamb
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Menu Title