Felnőtt hírek

Rutinos csatárral erősítettek a Bikák

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinál folytatja pályafutását Dubek Vladimir.

A Komáromban született Dubek Vladimir nem lehet ismeretlen a magyar jégkorong szurkolók előtt, ugyanis a 37 éves csatár azok után, hogy Zólyomban végigjárta a szamárlétrát, s bemutatkozott a szlovák Extraligában is, a 2004/2005-ös szezon elején Újpestre igazolt, s összesen tizennégy szezont húzott le a hazánkban. Az akkor még csak szlovák állampolgárságú center hat évet töltött el a liláknál, a csapat nagy erőssége volt, 2008/2009-ben például 58 mérkőzésen összesen 102 pontot szorgoskodott össze. Ezt követően Miskolcra szerződött, ahol szintén remek éveket töltött, nem kis szerepe volt abban, hogy a borsodiak bejutottak a MOL Liga döntőjébe, igaz itt az Acélbikák ellen már nem volt esélyük a végső sikerre.

A Miskolcon eltöltött időszak után a Ferencvároshoz került, melyet három éven keresztül erősített az időközben a magyar válogatottba is behívott támadó, aki a MOL és az ERSTE Ligában lejátszott 379 mérkőzésén 383 pontot (148 gól, 235 gólpassz) ért el eddigi pályafutása alatt. Ezekhez a számokhoz Dunaújvárosban tehet hozzá még többet, ugyanis a 37 éves center a héten bekapcsolódik a DAB munkájába, s pénteken, a Vienna Capitals II. elleni hazai találkozón már be is mutatkozhat együttesünkben.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found