Felnőtt hírek

Ma már a Csíkszereda ellen

A Sport Club Csíkszereda ellen javítaná ki pénteki botlását együttesünk.

Nem úgy alakult jégkorongozóink legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a játékosok, a csapat vezetése, illetve a drukkerek eltervezték, ugyanis a mieink gyenge játékkal szenvedtek vereséget az UTE gárdájától, ami egyben azt is jelentette, hogy Lee Gilbert alakulata elveszítette hazai veretlenségét a MOL Liga idei küzdelmeiben. A dunaújvárosi hokisok azonban nem búslakodhattak sokáig, ugyanis ma már újabb feladat vár Azariékra, akik este fél héttől a Sport Club Csíkszereda ellen korcsolyáznak jégre hazai környezetben.

Együttesünk mai vetélytársa az utolsó előtti helyen áll a MOL Ligában, tíz mérkőzésen szerzett nyolc ponttal, ám ennek ellenére sem gondolhatja azt bárki, hogy könnyű meccs vár a mieinkre. Már csak azért sem, mert a DAB gárdája sincs kirobbanó formában, ráadásul hokisaink sem a legjobb előjelekkel várják a ma esti találkozót, ugyanis az eltiltott Becze Tihamér mellett a sérült Danyil Kaszkov, Bejamin Rubin, illetve az UTE ellen vállsérülést szenvedő Borbás Gergely sem állhat a csapat rendelkezésére.
Tisztában van a feladat nehézségével a dunaújvárosiak szakvezetése, ám mint azt Strenk Hunor másodedző elmondta, ezzel együtt is az a céljuk, hogy javuló játékkal tartsák itthon a fontos pontokat.

“Finoman szólva sem úgy alakult az UTE elleni mérkőzésünk, ahogy azt reméltük, nem játszottunk jól, így a lila-fehérek megszakították jó hazai sorozatunkat, ráadásul nem is érdemtelenül. A mai mérkőzést sem várhatjuk a legjobb összeállításunkban, több fontos hiányzónk lesz, így több feladat hárulhat a többiekre, remélhetőleg élni tud majd mindenki a lehetőséggel. Igyekeztünk kielemezni a Csíkszereda játékát, de ahhoz, hogy nyerni tudjunk, mindenképpen stabilabb, jobb játékra lesz szükségünk, a mérkőzés elejétől a végéig keményen kell majd dolgoznunk” – fogalmazott a DAB másodedzője.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found