Felnőtt hírek

Erdélyi visszatér, Tanka és Németh marad

A dunaújvárosi nevelésű hátvéd a Ferencváros csapatától tér haza Dunaújvárosba.

Újabb játékosokkal egyezett meg  csapatunk vezetése arról, hogy Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat a 2017/2018-as MOL Liga szezonban. Két éves ferencvárosi kitérő után visszatér ugyanis nevelőegyesületéhez Erdélyi Tamás, aki még 2008-ban mutatkozott be az Acélbikák felnőtt csapatában, s kisebb megszakításokkal a 2014/2015-ös szezonig játszott együttesünkben. A 25 éves hátvéd az elmúlt két esztendőt a Ferencváros együttesénél töltötte, ám a zöld-fehérek mezét újra dunaújvárosira cseréli, s a szakvezetés reményei szerint stabil, jó játékkal segíti majd Acélbikáinkat a minél szép eredmények elérésében.

170524_erdelyitamasmudra

Kép: Mudra László

A 2017/2018-as szezonban szintén a DAB keretét erősíti majd a 20 éves Tanka Lőrinc, valamint a 28 éves Németh Péter. Előbbi tavaly érkezett az Acélbikákhoz, s a szezon hajrájában már bátran adhatott neki jégidőt a szakvezetés, míg Németh Péter már a harmadik idényét kezdheti meg Dunaújvárosban, s csapatunk vezetése abban bízik, hogy mindkét játékos értékes és eredményes tagja lesz az Acélbikák keretének.

Leave a Reply

297 people follow dab_acelbikak
Twitter Pic caroleba Twitter Pic MihaiCzi Twitter Pic VankariK Twitter Pic feherzso Twitter Pic Csozo2 Twitter Pic molnosss Twitter Pic haunted_ Twitter Pic PribekI
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found
Invalid username, no pictures, or instagram servers not found